• Vážení hráči, ve středu 18.3. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.358. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Poslední aktivita Příspěvky Informace

• dede 2 odpověděl/a na téma Sbírka na svět bez zlatek.
      A keď sú Eventy nech sa zlatý ako besné :D
      Ja si pamätám že raz bol jeden svet kde sa na Začiatku dostali 3mesta celkom už vystavené a to by bola možno lepšia Alternatíva ako svet...
    • dede 2 reagoval(a) na příspěvek od Finfi ve vlákně Upozornenie na nove svety s reakcí Poděkování Poděkování.
      Nejlepší by bylo, kdyby se dopředu napsal pevný čas, ve který se svět spustí a nebylo to "když se zrovna někomu zachce" Jinak bych...
    • dede 2 odpověděl/a na téma Kavárna světa Dorylaion.
      Po dlhej dobe konečne niečo rýchle len škoda že to je svet cez leto
    • Navrhujem nahradiť alebo rozšíriť súčasnú jednorazovú odmenu (200 zlaťákov pri 3000 bodoch) o stupňovitý systém: 3 000 bodov → 200...
    • Z pohľadu dlhodobého fungovania hry by táto zmena mohla priniesť aj ďalšie benefity: vyššie udržanie nových hráčov (nižšia frustrácia...
    • Dobrý deň, rád by som navrhol úpravu systému budov v hre Grepolis, ktorá by mohla zlepšiť herný zážitok a celkovú dynamiku hry...
    • dede 2 přidal/a vlákno na Upozornenie na nove svety.
      Dobrý deň, chcel by som navrhnúť zlepšenie hry Grepolis, ktoré by podľa mňa výrazne zlepšilo hráčsky zážitok a férovosť pri štarte...
    • dede 2 odpověděl/a na téma Diskuze Herní události.
      Dobrý deň, chcel by som navrhnúť zlepšenie hry Grepolis, ktoré by podľa mňa výrazne zlepšilo hráčsky zážitok a férovosť pri štarte...
      Grepolis potrebuje nejakú novú zmenu kde by sa vratili aj starý hráči. NAPR. ako to spravil Wargaming z hru WOT po tom novopm update...
      o no o tie zlatky až tak nejde problemova je tá rychlosť svetov... je to pomalé a tam sa tie zlatky prejavia najviac . navyše to...
      Grepolis proste umiera a to je škoda myslím si že za 3roky už to bude hrať len minimum hráčov čo je škoda. Najhoršie na tom je aj to že...
  • Načítání…
  • Načítání…
Zpět