• Vážení hráči, ve středu 18.3. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.358. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Poslední aktivita Příspěvky Informace

• Finfi odpověděl/a na téma Kavárna světa Eretria.
      Bez krýglu jsi nic
    • Finfi odpověděl/a na téma Diskuze Diskuze světa Chania.
      Na tomhle se snad všichni shodnou, tak můžeš nechat lidi hrát tu hru tak, jak je to baví, místo vypisování, jak by ji měli hrát, aby to...
    • Finfi odpověděl/a na téma Diskuze Diskuze světa Chania.
      No vzhledem k tomu, že posílání útoků na sekundy a domlouvání se na společné útoky patří mezi důvody, proč zrovna tihle hráči jsou na...
    • Finfi odpověděl/a na téma Kavárna světa Dorylaion.
      Kašlat na ně. Nikdo tam ani nezlatí, tak je tržiště furt plné :(
      Proč je hledání lidí, kteří té hře dávají podobně času co já, schovávání se za někoho? To mám jít hrát někam bez ali a nechat se...
      Zkoušel jsem. Držet se nějakou dobu dalo celkem obstojně, ale postupně začla upadat aktivita a s ní i města. Když nezlatíš a stejně...
    • Finfi reagoval(a) na příspěvek od masakrovac ve vlákně Kavárna světa Dorylaion s reakcí Poděkování Poděkování.
      Ja si osobne myslím, že WM bol veľmi zlým príkladom toho, ako tuna niekto vie alebo nevie hrať :D reálne kto normálny by uprostred leta...
      Na Chanii má můj velitel měst 9, protože ten svět stejně jako já neřeší a stejně je nad lidma, kteří budou tvrdit, jak se snaží, že to...
      To fakt nemá cenu, když podle tebe ze mě dělá zlatiče i to, když doplním trh, ze kterého někdo proti mě zlatí suroviny, abych měl aspoň...
      Je mi celkem jedno, za kolik let se ti ani jednou nepovedlo držet s něma krok. Když jsem to zvládl po půl roce hraní, tak mě...
      No vidíš, tak budeš brzo moct trávit čas s dítětem místo psaní blbostí tady, které jsou zkušeným hráčům k smíchu a nováčky možná tak...
      Ty si fakt žiješ v nějakém distopickém světě daleko mimo realitu. To už nejde nazvat jinak
      Protože nejedná. Jen je třeba se smířit s tím, že si někdo nějaké věci za peníze ulehčuje a buď si říct, že nemám na to s ním držet krok...
      No tam kde hraju se teď v eventu nejvíc předváděli enemy, kolik zvládnou narvat do eventu, aby měli bonusy na olky, až jim naši hráči...
      No a právě takoví, kteří nad tím nepřemýšlí a doufají, že stačí jen zazlatit, stejně nic moc nezahrajou ani na klasických světech
  • Načítání…
  • Načítání…
Zpět