Forseti

Poslední aktivita Příspěvky Informace

• Forseti
      Zdravíme smrtelníky, Týché se vrací ve sváteční atmosféře! Vítejte u Kola štěstí bohyně Týché! Událost bude probíhat od 8. září 2026 do...
    • Forseti
      Forseti přidal/a vlákno na Aktualizace Verze 2.370.
      2.370 Vážení hráči, zde jsou všechny informace, které potřebujete znát k naší další aktualizaci! Hra bude aktualizována na novou verzi...
    • Forseti
      Forseti odpověděl/a na téma Nový svět Kelenderis.
      Vážení hráči, svět Kelenderis byl právě spuštěn. Přejeme vám hodně štěstí na tomto novém světě! S přátelským pozdravem Grepolis tým
    • Forseti
      Forseti reagoval(a) na příspěvek od Lyra ve vlákně Diskuze World Masters 2026 s reakcí Poděkování Poděkování.
      Už mám na ostrově bojovníky top 1, 2 a 3. :) Já jsem fakt klikař normálně. Zatím tedy ještě na mě nikdo nezaútočil, proto to tak dlouho...
    • Forseti
      Forseti přidal/a vlákno na Nový svět Kelenderis.
      Kelenderis Vážení hráči, dne 27. 8. 2026 otevře své brány nový svět Kelenderis, a to s tímto nastavením: Rychlost světa: 3 Rychlost...
    • Forseti
      Forseti přidal/a vlákno na Kavárna světa Kelenderis.
      Jak se těšíte na nový svět Kelenderis? Dejte nám vědět, těšíme se na vaše názory!
    • Forseti
      Forseti přidal/a vlákno na Nastavení světa Kelenderis.
      Kelenderis Vážení hráči, dne 27. 8. 2026 otevře své brány nový svět Kelenderis, a to s tímto nastavením: Rychlost světa: 3 Rychlost...
    • Forseti
      Forseti přidal/a vlákno na Aktualizace Verze 2.369.
      Změny ve verzi 2.369 Vážení hráči, zde jsou všechny informace, které potřebujete znát k naší další aktualizaci! Hra bude aktualizována...
    • Forseti
      Forseti odpověděl/a na téma Novinka World Masters 2026.
      Drazí smrtelníci, válečné bubny duní! Brány do největší zkoušky schopností se již brzy otevřou. Grepolis World Masters 2026 oficiálně...
      • wolrdmasters_logo (1).png
    • Forseti
      Forseti přidal/a vlákno na Aktualizace Verze 2.368.
      Změny ve verzi 2.368 Vážení hráči, zde jsou všechny informace, které potřebujete znát k naší další aktualizaci! Hra bude aktualizována...
    • Forseti
      Vážení hráči, opět jsme aktualizovali náš seznam schválených skriptů, který si můžete prohlédnout ZDE. Nově přidaný skript: Grepolis...
    • Forseti
      Obrovská flotila římských lodí se připravuje k přistání na břehu tvého impéria! A protože nepřátelští vojáci plánují tažení na řecká...
    • Forseti
      Forseti odpověděl/a na téma Novinka World Masters 2026.
      Drazí smrtelníci, válečné bubny zní stále hlasitěji a bohové Olympu jsou připraveni přivítat ty nejlepší šampiony. Kvalifikační období...
      • wolrdmasters_logo (1).png
    • Forseti
      Forseti odpověděl/a na téma Kavárna světa Himera.
      Svět Himera byl před pár minutami úspěšně spuštěn. Přejeme vám hodně štěstí na tomto novém světě!
    • Forseti
      Forseti odpověděl/a na téma Nový svět Himera.
      Vážení hráči, svět Himera byl právě spuštěn. Přejeme vám hodně štěstí na tomto novém světě! S přátelským pozdravem Grepolis tým
  • Načítání…
  • Načítání…
Zpět