• Vážení hráči, ve středu 18.3. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.358. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru
Forseti

Poslední aktivita Příspěvky Informace

• Forseti
      Vážení hráči, nedávno jsme aktualizovali seznam povolených skriptů, který naleznete ZDE. Platí, že jakýkoliv skript, který není na...
    • Forseti
      Forseti přidal/a vlákno na Aktualizace Verze 2.360.
      Seznam změn 2.360 Vážení hráči, zde jsou všechny informace, které potřebujete k naší další aktualizaci, která bude nahrána dne 15. 4...
    • Forseti
      Forseti přidal/a vlákno na Aktualizace Verze 2.359.
      Seznam změn 2.359 Vážení hráči, zde jsou všechny informace, které potřebujete znát k naší další aktualizaci! Hra bude aktualizována na...
    • Forseti
      Velikonoční mír 2026 Vážení hráči, letos nás čeká kromě klasického zimního míru i velikonoční, který je nastaven: od 3. dubna 12:00...
    • Forseti
      Změna času Vážení hráči, rádi bychom vás upozornili na blížící se změnu času. V neděli 29. března ve 2 hodiny ráno dojde k posunu času...
    • Forseti
      Vážení hráči, v úterý 31. března v 10:00 hodin (serverového času) nás navštíví speciální host: vybíravá a stále hladová mýtická slepice...
    • Forseti
      Forseti přidal/a vlákno na Diskuze Herní události.
      Zde můžete diskutovat o všech herních událostech, které se objeví ve hře. Těšíme se na vaši zpětnou vazbu! :)
    • Forseti
      Drazí hráči, jmenuji se Forseti a jsem rád, že vás mohu v komunitě Grepolisu pozdravit i z trochu jiné role. Ve společnosti InnoGames...
    • Forseti
      Forseti odpověděl/a na téma Grepolis tým.
      Vážení hráči, Grepolis tým opustila komunitní manažerka Mikosansobi. Děkujeme za jí odvedenou práci a přejeme jí hodně štěstí! Zároveň...
    • Forseti
      Forseti odpověděl/a na téma Nový svět Svět Chania.
      Svět Chania byl právě úspěšně spuštěn. Přejeme vám příjemnou zábavu!
    • Forseti
      Forseti reagoval(a) na příspěvek od mikosansobi ve vlákně Novinka Rozloučení s reakcí Poděkování Poděkování.
      Milí hráči Je to již 14 let, kdy jsem vstoupila do světa online her společnosti InnoGames. Začínala jsem na pozici komunitní manažerky...
  • Načítání…
  • Načítání…
Zpět