• Vážení hráči, ve středu 18.3. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.358. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Poslední aktivita Příspěvky Informace

• Pudruj odpověděl/a na téma Sbírka na svět bez zlatek.
      Jinak nápad japepa123 v úvodním příspěvku je podle mě velmi dobrý, ale obávám se že neprojde. Zlatkaři na běžných světech nějaké zlatky...
    • Pudruj odpověděl/a na téma Sbírka na svět bez zlatek.
      Já jsem vlastně za zlatky v Grepolisu rád. Vysvětlím to: Když něco dělám, tak se v tom snažím být co nejlepší co můžu. Jsem tak...
    • Pudruj reagoval(a) na příspěvek od japepa123 ve vlákně Sbírka na svět bez zlatek s reakcí Poděkování Poděkování.
      Já tady spíš mám na mysli, že člověk bez zlatek není schopen nahradit zlatky časem věnovaným do hry, až tak dobře jako například v...
    • Pudruj reagoval(a) na příspěvek od japepa123 ve vlákně Sbírka na svět bez zlatek s reakcí Poděkování Poděkování.
      Ano, zlatky hru udržují při životě, servery holt něco stojí, ale zároveň způsob, jakým zlatky ve hře fungují, tu hru i zabíjí. Spousta...
    • Pudruj reagoval(a) na příspěvek od Orkus ve vlákně Sbírka na svět bez zlatek s reakcí Poděkování Poděkování.
      Velryby často pomáhají udržovat gildy nebo komunity, ale jejich přítomnost může v "pay-to-win" hrách vytvářet nerovnováhu - a na...
      Sbírka na svět bez zlatek Koncept: Věřím, že je hodně lidí, kteří by si chtěli zahrát svět bez zlatek. Je mi ale jasné, že zadarmo ani...
  • Načítání…
  • Načítání…
Zpět