• Vážení hráči, Dne 29.03.2023 (středa) bude hra aktualizována na verzi 2.284. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Výsledky vyhledávání

1. Diskuze Řekněte nám, jak vylepšit novou aplikaci!

já ji odinstalovala, protože nešel pípák a příšla jsme kvůli tomu o města...
  2. Diskuze Diskuze ke světu Sinop

tak jsem to konečně vše dočetla a přemýšlím o jednom... jak někteří z vás vůbec projdou dveřmi, s tím vaším nabubřelým egem?
  3. Diskuze Diskuze ke světu Sinop

4. Diskuze Diskuze světa Mochlos

netušíte kdy se otevřou ostrovy pro zakládání? od kolika měst či od kolika hráčů to spouští?
  5. Diskuze Diskuze světa Dyme

je tu morálka...
  6. Diskuze světa Nicaea

přesně, jak píše froganer, hrála jsem proti nim na barisu, jenom se nám smáli do očí... k benissovi... beru, že je možný více pokusů, ale z vlastní zkušenosti můžu říci, že bootaře poznáš a to velice jednoduse... pokud má na začátku světa někdo pět měst a těch pět měst mi naskládá do 2 s -...
  7. Diskuze světa Myonia

no není, to je fakt, ale ti co tam jsou a trochu hrají, tak už na další svět nemají nárok... a co si budeme povídat... díky těm rádoby hráčům co si hrou něco kompenzují - neustálé prudění, utoky v noci apod., tak hodně hráčů končí a nováčci nemají šanci se udržet a přijít hře na chut...
  8. Diskuze světa Edessa

s kým, že se to tam nepohodl? sakryš, tenhle svět mi utekl, tady mohla být zábava:)))
  9. Diskuze světa Myonia

zdá se mi, že hodně hráčů drží lindos... při něm se naplno další světy hrát nedají...
  10. Diskuze světa Lindos

tady ani tak nejde o to mořit se půl roku, což i tak bude docela vopruz, protože k konci půlročního období tu bude asi 200 aktivních hráčů... ale dokážete si představit tu stavbu divů? já šla do kolen, když jsme v 40 lidech stavěli při 4 rychlosti.... stihli jsme to sice za 14 dní, ale to byla...
  11. Diskuze světa Edessa

ani bych neřekla, že dominance je lepší... možná na jiných, více obsazených světech... ale u nás stačí, když se udělá největší aliance a výhru má zajištěnou.... tam je pak jediná možnost, že se ostatní aliance spojí a pokusí se to zvrátit... ale prostá matematika mluví proti...
  12. Diskuze světa Baris

tato hra tímto ztrácí svůj smysl, pokud za přihlížení supportu a není to problém jenom tohoto světa, ale začalo to již na minulém, se bude protěžovat hráč, který používá neschválené aplikace na úkor poctivě hrajících, tak zvažujeme, že podáme restart kompletně celá ali a budeme po inno požadovat...
  13. Diskuze světa Baris

Koukám, že nastavení světa je velice zajímavé.... nejenom, že bude rychlost 4, což je slušný masakr pro hráče, ale hlavně doba dobývání... kdy se změnila oproti původnímu z 6 hodin na dvojnásobek... takže umožnuje bojovat i o města, kde někdo sednul těsně před začátkem nočního režimu... a ne...
  14. Diskuze světa Sparta

rychlosti jsou dobrý, ale nebude to nic pro lidi co ráno vstávaj do práce... ted je hodně zvykem dávat kolku těsně před nočník a tak to bude pro hráče co mají budíček kolem páté krutý.... jinak by to šlo....
  15. Diskuze k updatům hry

pokud někdo utratí iks tisíc jenom za suroviny, tak těch 800 za kompletní kolo je pro něj naprosté minimum.... tak jak to vidím, zlatkaři budou lítat a ostatní budou získávat nějaké čudly, které jim na nic nebudou, protože podobných mají plný inventář....
  16. Kavárna světa Olympia

koukám všichhni klikají jako o závod a sem ani nikdo nenakoukne:))) to bude zase jednou zajimavý začátek světa...
  17. Diskuze Zaklínací kruh

podle jakého klíče přichází hráčům zdvojnásobení odměn v eventu? ptám se proto, že někteří v ali oznámení dostali, jiní ne... já mezi nimi:(((
  18. Kavárna světa Olympia

nevím jaké máte zkušeností s aplikací, ale pokud jedu více světu , tak se mi často stává, že ohlášení utoků mi přijde půl hodinu někdy i dýl po jeho poslání... což na tomhle světě je konečná... k čemu mi je, když mi zahlásí mobil, že jede utok a já zjistím, že už mi tam 20 minut sedí kolka:))) a...
  19. Kavárna světa Olympia

Tak bych řekla, že tu jedeme stylem ode zdi k zdi... prvně naxos, kde se dá rychlost 1 na vše a pak před koncem roku svět s rychlostí 4 a to i jednotek... mám pocit, že tohle na českém ještě nebylo, koukala jsem, že tuhle rychlost mají na slovenském, kde to začalo vloni v říjnu a ted po roce je...
  20. Kavárna světa Naxos

ona tahle taktika není na dlouho, ale je vynikající v případě, kdy dobrý hráč začíná pozdějí a potřebuje rychle vyrůst... na tomhle si s podporou ali naseká spoustu bb a rychle dožene ostatní... pak může zabrat třeba 10 měst najednou a už jede sám...