• Vážení hráči! Dne 29.08.2023 nový svět - Nesebar otevře své brány. Přidejte se do válek na světě s Divy světa Více informací najdete na herním fóru
  • Vážení hráči, Dne 05.10.2023 (středa) bude hra aktualizována na verzi 2.297. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru
  • Nemrtví povstali! Válka je před branami! Hádes se vrátil a pomocí své armády nemrtvých, kterou k nám posílá svým portálem, se snaží šířit chaos a ničit náš svět! Je vašim úkolem s pomocí Lysandrových Spartských válečníků ovládnout bitevní pole, osvobodit ostrov od stvůr a zavřít Hádův portál jednou provždy! Jste připraveni vést spartské armády k vítězství proti Hádovi? Více informací najdete na herním fóru

Výsledky vyhledávání

1. Diskuze Diskuze

mikosansobi ahoj jaký jsi měla Valentýn ?
  2. Diskuze Inventář

Ne nevypadáš jako kopírka jsem rád za každý komentář a post Jen sem si to potřeboval ujasnit a už to chápu jak se to počítá a které hodnoty jsou počítané : ) EDIT : já jsem si to vše přečetl a dokázal sem to pochopit vysvětlil mi to dobře
  3. Diskuze Inventář

Tak už je mi to jasné díky za vysvětlení určitě pomohlo nejen mě už mám představu o tom jak funguje systém jednotek Chápu dobře že vyslanec bohů je ideální na obranu proti všem druhům útoku ale když ho pošlu do útoku tak bude víc užitečný proti lučištníkům než proti hoplitům Protože...
  4. Diskuze Inventář

Právě nevím jestli to chápu dobře Základní parametry určité jednotky bez premium hrdinů nebo kouzel Znamená to že mají odolnost proti útoku třech různých druhů poškození a svůj vlastní útok který působí ale jak se to počítá ? Má to nějaký účinek ? když pošlu do útoku tuhle jednotku...
  5. Diskuze Diskuze světa Euboia

Denisovič taky je nemám zobrazeny jen sem chtěl oživit fórum signaturou něčeho ze hry tak sem našel GIF na Google z grepolisu a vložil jsi ho jako signaturu
  6. Diskuze Inventář

No souhlasím s tebou a z velkého textu jsem si něco odnesl jen bych se chtěl vrátit k jedné části nevím jestli budu pochopen Stalo se mi že jsme celý den na sebe útočily z jedním hráčem od rána do večera uhýbaly a zapínaly jsi milice a nebyl to žádný začátečník ten hráč který po mě šel Když...
  7. Diskuze Inventář

Díky za odpověď a příspěvek mám jen pár věcí k radě Já sem asi jediný hráč který právě simulátor nevyužívá protože hraju na mobilu a jde mi to lépe než na PC na prohližečovou verzi jdu jen na event prostě pošlu co mám a neřeším simulátor protože stejně nevím jaké bude štěstí a i když bych útok...
  8. Diskuze Diskuze světa Euboia

Pro mě super svět hráči co hrají už déle Grepolis jsi stěžují na rychlost světa 1 ale mě to nevadí už sem si zvykl aspoň mám čas i na reálný život a stíhám hrát v klidu a bez tlaku Zažil sem zatím za těch pár dnů zajímavý příběh byl sem na jedné straně barikády a aliance mě vyloučila protože...
  9. Diskuze Diskuze světa Kythéra

Je třeba mít pozitivní myšlení protože každá hra ve svém vzniku začíná udělá jsi reklamu a přiláká hráče a potom stagnuje a po letech už to není to co to bylo hlavní je že to furt funguje a že je z kým a proti komu jsi zahrát a že se najdou i hráči který píšou příspěvky na fórum a hra díky tomu...
  10. Aktualizace Předávání věcí z inventáře

Zneužívat ? No tuším že na světě kde sem se objevují hráči kteří hrají z dvěma účty a posílají si suroviny a podpory taky multi aliance Aliance v které sem má kapacitu jedné aliance a naši soupeři mají více alianci a k tomu ještě dohody o neútočení tomu říkám že by se dalo něco zneužívat...
  11. Aktualizace Předávání věcí z inventáře

Ahoj napadlo mě jestli by nešlo nějak přidat do hry možnost věnování nějakého kouzla z inventáře nějakému hráči nebo členovy aliance Že bych mohl darovat například svůj mýtický předmět který by se připsal do inventáře jiného hráče a mě by byl odebrat
  12. Diskuze Inventář

Ano na to už sem přišel kouzla je třeba použít před a ne po je rozdíl jestli hráč se zaměřuje tak že prostě kliká a útočí a nebo jestli se nad tím zamyslí co dělat první co je důležitější? Vidět v jaké situaci sem na mapě co si můžu dovolit a kdy je lepší se snažit přizpůsobit A udělat...
  13. Diskuze Inventář

Děkuji za odpověď Snad nebude mít někdo kdo mě pujde dobít bonus z mého inventáře : ) Jen mi z kouzelné kartičky nebylo jasné jestli to funguje třeba i na mýtickou jednotku která má zaměření navy ( loďstvo ) Protože některé slovíčka a věty co se píšou v informacích o nějakém kouzle nebo...
  14. Diskuze Inventář

Dobrý den chtěl bych se zeptat na pár věcí k inventáři Postupně jak sem plnil mise nazbiral sem kartičky vylepšená obrana 5% píše se tam že obrana všech jednotek ve městě je o 5 % vyší Je mi jasné co to znamená ale ne konkrétně nevím jestli to funguje i například na hydry , lodě nebo podpory...
  15. Diskuze Naše plány na rok 2021

Asi mi to nikdo neuvěří ale stalo se mi Déjà_vu Měl sem nápad před pár dny napsat na fórum návrh přidat nového boha arese ale pak mi došlo že by to stejně nikoho nezajímalo a teď po pár dnech vidím že se ten Bůh bude přidávat asi mi to nikdo neuvěří ale opravdu mě to napadlo ještě před...
  16. Diskuze Zimní Grepolympia

Když zkouším hru hrát tak si nemyslím že by měla málo hráčů není na tom vůbec špatně mapa je plná aktivních hráčů I když na herním fórum je málo hráčů tak ve hře je spousta stálých zákazníků co hraje pravidelně někdy až od prvního světa : )
  17. Událost Fórum Grepolis

Zdravím vidím že na fórum není moc velká aktivita že hodně hráčů nevyužívá tuhle možnost to je škoda není nic lepšího než když jsi na fórum píše komunita hráčů co hru hraje
  18. [Diskuze] - Nováčci a jejich boj o přežití

Já jsem nováček hraju to tři dny na nově otevřeném serveru hrál jsem podobné hry kde jsem často využíval herní fórum ale i tak budu rád když zde někdo poradí nebo pomůže : ) když bude potřeba
  19. Světy

Ahoj myslím že se z nich ale stanou města duchů :) když odstraníš účet