DeletedUser8956
Guest
Po včerejší aktualizaci jsem si stáhl dnes akt.appku a brutálně se seká, de facto se na ní nedá skoro nic dělat. Je problém u mě? Díky za info 
Pokud sis nevšiml, tak je to součástí balíčkupodla mna najhorsie mozne riesenie ake mohlo byt. toto nezastavi spam - spamovat nadalej budu, len o tom nebudem vediet.
cize toto tato aktualizacia ti len da na vyber - 1. chces tichy rezim a prist cez noc o vsetky mesta alebo 2. budes nadalej spamovany a hore celu noc
Na druhou stranu, když někdo v noci jenom pípá a neútočí, holt to můžeš risknout a nastavit si vypnutí...a nemusíš vypínat úplně s tím, že zapomeneš zapnout. Neříkám, že to je nějaký zázrak, ale po dlouhé době se vývojáři snaží o něco normálníhopodla mna najhorsie mozne riesenie ake mohlo byt. toto nezastavi spam - spamovat nadalej budu, len o tom nebudem vediet.
cize toto tato aktualizacia ti len da na vyber - 1. chces tichy rezim a prist cez noc o vsetky mesta alebo 2. budes nadalej spamovany a hore celu noc
Tohle je za mne uplna zbytecnost. Aliancni forum si snad umi uhlidat vedeni/ spravce fora v alianci, a kdyz se nekdo nechova jak ma, tak ucini kroky. Takove zbytecnosti se v updatech hry nemusi vubec resit. Jen berete slobodu slova, a jedini komu tim "vylepsite" hru jsou snitcheri (jinak STBaci)Aktualizace hry na verzi 2.278 a 2.279
Byla přidána tato vylepšení:
- Nahlašování příspěvků na fóru aliance - Obdobné jako u soukromých zpráv. Konverzace na fóru aliance půjde nahlásit herní podpoře stejně jako soukromé zprávy. Nahlášení hráče provedete prostřednictvím jeho uživatelského profilu.