zde můžete diskutovat...
DeletedUser7082
Guest
Vím, že se už moc nedá kombinovat, ale je úsměvné, že poslední dva světy s dobýváním jsou si velmi velice podobné..
Pokud to tým stihl zaregistrovat, tak před více jak měsícem skončily 2 světy, z toho jeden s taky dost obdobným nastavením, takže proč ne... navíc přišlo ponaučení z kombinace délky NB a doby dobývání.
Akorát by mě zajímalo, jestli je teda ochrana 5 dní, nebo 4.
Copy'n'paste je občas vážně zlo.
Akorát by mě zajímalo, jestli je teda ochrana 5 dní, nebo 4.
DeletedUser12866
Guest
Ochrana se píše na 4 dnyPokud to tým stihl zaregistrovat, tak před více jak měsícem skončily 2 světy, z toho jeden s taky dost obdobným nastavením, takže proč ne... navíc přišlo ponaučení z kombinace délky NB a doby dobývání.
Akorát by mě zajímalo, jestli je teda ochrana 5 dní, nebo 4.Copy'n'paste je občas vážně zlo.
DeletedUser12869
Guest
Copy'n'paste = Copy and paste, což v češtině znamená "zkopíraovat a vložit" - Tyran narážel na to jestli to upravili nebo ne a to přímo ten zdroj ze kterého ty čerpáš.Ochrana se píše na 4 dny![]()
DeletedUser12866
Guest
To mě došlo co to znamená Copy'n'paste = Copy and paste, což v češtině znamená "zkopíraovat a vložit" - Tyran narážel na to jestli to upravili nebo ne a to přímo ten zdroj ze kterého ty čerpáš.