Diskuze Diskuze světa Chania

:D Hele jak jsou ti zlatkaři - např. hráč Jakub King Zaky a hráč Motylik66 namachrovaní, a přestože do toho sypou hromady zlatek, tak musí stejně nakonec útočit hromadně a ještě časovat na sekundy, aby dali jednoho našeho hráče, který je narozdíl od nich normální a má normální rodinný život. To jako vážně musíte na nás útočit hromadně, to opravdu nezvládnete jeden proti jednomu, aniž když vyzlacujete, používáte scripty, různé boty a všechny možné výhody a fígle grepolisu, včetně toho, že sedíte celé dny jen u grepu a nemáte partnerky. Opravdu smutné.
Prosím tě a to nevíš že tohle je hra pro skupinu lidí ne pro jednotlivce a právě strategie společnosti dává vítěze navíc když píšeš že jedinec tak to je už něco špatně , máte mít v městech na ostrově zvonky, když jde utok tak pomoc s obranou ...hraju 16 roků , mám 12 hodinový služby, mám rodinu, nesedím tu 24/7 ale vím že se mohu na naši ali spolehnout, kolikrát se nepřipojím na hru 2 dny ale jede utok a jdu to zkontrolovat . Neznám ani jednoho z hráčů ale celkem věřím že vás štvou .... jediné co ti mohu doporučit začněte hrát společně ne jeden za sebe ale všichni dohromady a bude ti hra přinášet víc radosti než pláče ...přeji hezkou hru protože kdo si hraje nezlobí ;)

Hra má být o zábavě a to vám totálně uniklo. Mi jako zábava nepříjde přetlačovat se ve zlacení. No to jste fakt borci, když se o nás rozbijete, do pár minut vyzlatit armádu a vyjet znovu. :D Úplně bych řekla, že prostě neumíte prohrávat a že nemáte smysl pro fair play hru. Fakt mě nepřesvědčíš, že je to takhle normální to hrát a ještě míň mě dokážeš přesvědčit o inteligenci. :D Prostě nepřesvědčíš. Protože já to vidím, jak to hrajete a jak se chováte.

Jinak jestli si myslíš, že pracuji v 50 letech na soudě, tak fakt ne. :) Tam jsem pracovala hned po střední s maturitou.
hmm holka ty jsi v 50 těhotná ? hmm a víš že střední je zakončená vždycky maturitou ? nebo jsou některé tvé informace falešné ? jsi jak malé dětsko co mu ostatní rožšlapali na písku bábovičky...

Ten wall of text dal asi hodně zabrat. Škoda že hned první odstavec je lež, po které nehodlám číst zbytek (asi by to chtělo přečíst znovu, co jsem napsal, protože jakoukoli odpovědí bych se jen opakoval)
Ale abychom se lépe pochopili, tak já jsem jen pro, když je řeč o světě bez zlatek. Většina hráčů, kteří jsou teď na prvních místech v žebříčku by tam podle mě byli i na takovém světě, jen třeba 1. by se přesunul na 3. místo 3. na 1. a podobně. Pro mě by to byl ideální svět, který jít hrát, a zároveň by to ukázalo hráčům, kteří hru zapnou 2x za den, že zlatky nejsou důvod, proč prohrávají.
sem z jiného světa ale souhlasím a kéž by to ti hráči zapnuli alespoň 2x za den...

Zábavné to číst xd. Lidé, kteří nadávají na „zlatníky“, by si měli uvědomit, že právě díky těmto hráčům můžete tuhle hru hrát. Kdyby takoví hráči nebyli, hra by se buď zpoplatnila, přestali by se o ni starat, nebo by po každém kliknutí vyskočila reklama.

Je logické, že lidé hledají vinu někde jinde než u sebe, ale pokud se chcete ve hře zlepšovat, je potřeba se nejdřív zamyslet sami nad sebou a nad tím, jestli to, co v danou chvíli děláte, je opravdu to nejlepší.

Pokud se přihlásíte jednou nebo dvakrát za den, stěžujete si, že vás každý přejede, a začnete to házet na „zlatníky“, tak pro vás mám bohužel reality check: je to vámi. A přejede vás i aktivní free-to-play hráč.

Je to přesně naopak. Jen díky hráčům co nezlatí. Mají zlatníci výhodu, díky které se jim hraje mnohem líp a díky tomu můžou i vyhrávat. Už tady jednou byl celosvětový turnaj a když se naši čeští zlatníci snažili utkat se zahraničními sobě rovnými tak pohořeli, protože byli zvyklí na soupeře co tolik nezlatí. Všechno už to na foru bylo řečeno. Takže jen díky nám si tu můžete honit triko. :D Fakt nechápu, v čem je to výhoda pro nás. Dělat otroky, aby se někdo druhý mohl díky penězům vytahovat. To už je rozumnější strávit celý den v práci, kde člověka taky využijou, ale aspoň z toho pár peněz má. Z téhle hry, nemáme vůbec nic.

Je to přesně naopak. Jen díky hráčům co nezlatí. Mají zlatníci výhodu, díky které se jim hraje mnohem líp a díky tomu můžou i vyhrávat. Už tady jednou byl celosvětový turnaj a když se naši čeští zlatníci snažili utkat se zahraničními sobě rovnými tak pohořeli, protože byli zvyklí na soupeře co tolik nezlatí. Všechno už to na foru bylo řečeno. Takže jen díky nám si tu můžete honit triko. :D Fakt nechápu, v čem je to výhoda pro nás. Dělat otroky, aby se někdo druhý mohl díky penězům vytahovat. To už je rozumnější strávit celý den v práci, kde člověka taky využijou, ale aspoň z toho pár peněz má. Z téhle hry, nemáme vůbec nic.
Můžeš říct co tu jedeš za blbosti? Na wm právě nebyl nikdy z top hráčů z cz, ale naopak trosky co jen brečí a tu hru sotva umí jako JardaDC a podobní s kterýma ty hraješ..

Přestaň se tu už totálně ztrapňovat si tu většině jen pro smích

:D Kostič, normálně mám pocit, že v něčem jedeš ty, podle těch příspěvků. Ale jak chceš. To mi chceš tedy tvrdit,že tam ti top zlatiči ani nešli? To se tolik báli? Spočítali si, že na českých světech mají snažší vítězství než proti někomu kdo skutečně zlatí? :) To není moc odvážné že. Já kdybych tolik zlatila na každém ze světů a otevřel se zahraniční, kde bych mohla utrácet zlatky bez výčitek svědomí, že to ti ostatní nedělají, tak bych do toho šla, abych si porovnala síly se soupeři, kteří to hrají stejně jako já.

Co by tam taky naši hráči dělali, když tady budeme rádi, pokud vyprodukujeme 20 hráčů, kteří by tam rozumně zahráli a limit aliance tam byl 50, takže ve dvaceti by to stejně význam nemělo...Jedině se teda snažit poměřit si síly proti přesile, což už zní rozumněji hrát ty 1v3 světy v česku, kde je to aspoň válka mezi skillem a počty. Tam by nepřátelská strana měla navrch jak v počtech, tak dost pravděpodobně i v tom skillu a nakonec i v utracených zlatkách

:D Kostič, normálně mám pocit, že v něčem jedeš ty, podle těch příspěvků. Ale jak chceš. To mi chceš tedy tvrdit,že tam ti top zlatiči ani nešli? To se tolik báli? Spočítali si, že na českých světech mají snažší vítězství než proti někomu kdo skutečně zlatí? :) To není moc odvážné že. Já kdybych tolik zlatila na každém ze světů a otevřel se zahraniční, kde bych mohla utrácet zlatky bez výčitek svědomí, že to ti ostatní nedělají, tak bych do toho šla, abych si porovnala síly se soupeři, kteří to hrají stejně jako já.
Čeho se jako báli? Ono sehnat lidi v létě na svět jako je wm kde musíš obětovat hodně abys tam neco uhrát je fakt těžký, proto tam asi na to dobko tehdy nešli.

Jinak jestli na něčem jedu? Občas tam něco pošlu žejo, ale tvoje těhotenství to je uplne jinej level fetu, protože tolik pláče a všech možných blbostí co jsi napsala sem dlouho neviděl

A co bychom tam jako dělali? Zapoj mozek viš jak je těžký sehnat 15 aktivních zlaticu (myslím ty top hrace ) a kord přes léto co ti budou hrát svět bez nočníku, a ty si myslíš že každý zlatic bude hrát z každým? Kdyby jsi dostala 10 hráčů co dost zlatí a jsou aktivní tak jsi borec ti top hraci ti nikdy nebudou hrát spolu jde videt že jsi nikdy neskladala Ali tak radsi ani nepis, a každý chce pres léto v noci s budicky kdyz je u někoho den xd

Zažila jsem v minulosti, že jednotliví top hráči mezi sebou nevyšli, týkalo se to hlavně starších hráčů. Ale tady jde o svět, tak by Češi i Slováci a Poláci mohli držet při sobě. Spíš je otázka, jestli to každého hráče nehodí do jiné části mapy. To už jsem zažila taky, že jsme byli roztahaní po celé mapě a museli jsme to hrát hodně agresivně každý jednotlivec.

Gratulujeme, kvalifikoval(a) ses na World Masters!
Přijmi výzvu a zahraj si proti nejlepším hráčům světa!
Nenech si ujít tuto jedinečnou příležitost.

:)) kdyz to přišlo i mi, tak to muselo snad přijít všem.

Gratulujeme, kvalifikoval(a) ses na World Masters!
Přijmi výzvu a zahraj si proti nejlepším hráčům světa!
Nenech si ujít tuto jedinečnou příležitost.

:)) kdyz to přišlo i mi, tak to muselo snad přijít všem.
Nepřišlo. Mě naschvál dobyly 2 nejnovější města aby mě shodily do 101+ abych nedostal pozvánku

Je to World Masters záložka, bavíme se o něm tady. Protože na fórum o World Masters se nikdo nebaví, i když jsem se tam pokusila debatu rozproudit také.

Zpět