• Vážení hráči, ve středu 18.3. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.358. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Diskuze světa Chania

:D Hele jak jsou ti zlatkaři - např. hráč Jakub King Zaky a hráč Motylik66 namachrovaní, a přestože do toho sypou hromady zlatek, tak musí stejně nakonec útočit hromadně a ještě časovat na sekundy, aby dali jednoho našeho hráče, který je narozdíl od nich normální a má normální rodinný život. To jako vážně musíte na nás útočit hromadně, to opravdu nezvládnete jeden proti jednomu, aniž když vyzlacujete, používáte scripty, různé boty a všechny možné výhody a fígle grepolisu, včetně toho, že sedíte celé dny jen u grepu a nemáte partnerky. Opravdu smutné.
Prosím tě a to nevíš že tohle je hra pro skupinu lidí ne pro jednotlivce a právě strategie společnosti dává vítěze navíc když píšeš že jedinec tak to je už něco špatně , máte mít v městech na ostrově zvonky, když jde utok tak pomoc s obranou ...hraju 16 roků , mám 12 hodinový služby, mám rodinu, nesedím tu 24/7 ale vím že se mohu na naši ali spolehnout, kolikrát se nepřipojím na hru 2 dny ale jede utok a jdu to zkontrolovat . Neznám ani jednoho z hráčů ale celkem věřím že vás štvou .... jediné co ti mohu doporučit začněte hrát společně ne jeden za sebe ale všichni dohromady a bude ti hra přinášet víc radosti než pláče ...přeji hezkou hru protože kdo si hraje nezlobí ;)

Hra má být o zábavě a to vám totálně uniklo. Mi jako zábava nepříjde přetlačovat se ve zlacení. No to jste fakt borci, když se o nás rozbijete, do pár minut vyzlatit armádu a vyjet znovu. :D Úplně bych řekla, že prostě neumíte prohrávat a že nemáte smysl pro fair play hru. Fakt mě nepřesvědčíš, že je to takhle normální to hrát a ještě míň mě dokážeš přesvědčit o inteligenci. :D Prostě nepřesvědčíš. Protože já to vidím, jak to hrajete a jak se chováte.

Jinak jestli si myslíš, že pracuji v 50 letech na soudě, tak fakt ne. :) Tam jsem pracovala hned po střední s maturitou.
hmm holka ty jsi v 50 těhotná ? hmm a víš že střední je zakončená vždycky maturitou ? nebo jsou některé tvé informace falešné ? jsi jak malé dětsko co mu ostatní rožšlapali na písku bábovičky...

Ten wall of text dal asi hodně zabrat. Škoda že hned první odstavec je lež, po které nehodlám číst zbytek (asi by to chtělo přečíst znovu, co jsem napsal, protože jakoukoli odpovědí bych se jen opakoval)
Ale abychom se lépe pochopili, tak já jsem jen pro, když je řeč o světě bez zlatek. Většina hráčů, kteří jsou teď na prvních místech v žebříčku by tam podle mě byli i na takovém světě, jen třeba 1. by se přesunul na 3. místo 3. na 1. a podobně. Pro mě by to byl ideální svět, který jít hrát, a zároveň by to ukázalo hráčům, kteří hru zapnou 2x za den, že zlatky nejsou důvod, proč prohrávají.
sem z jiného světa ale souhlasím a kéž by to ti hráči zapnuli alespoň 2x za den...

Zábavné to číst xd. Lidé, kteří nadávají na „zlatníky“, by si měli uvědomit, že právě díky těmto hráčům můžete tuhle hru hrát. Kdyby takoví hráči nebyli, hra by se buď zpoplatnila, přestali by se o ni starat, nebo by po každém kliknutí vyskočila reklama.

Je logické, že lidé hledají vinu někde jinde než u sebe, ale pokud se chcete ve hře zlepšovat, je potřeba se nejdřív zamyslet sami nad sebou a nad tím, jestli to, co v danou chvíli děláte, je opravdu to nejlepší.

Pokud se přihlásíte jednou nebo dvakrát za den, stěžujete si, že vás každý přejede, a začnete to házet na „zlatníky“, tak pro vás mám bohužel reality check: je to vámi. A přejede vás i aktivní free-to-play hráč.

Zpět