No pardon jdu zkusit sk
.Někdy mezi 10-16 hod. Není to automatické.
Já myslel, až se to spustí, zda tu bude někde info pak, nebo mám furt kontrolovat hru ?
Přesně tak. Už se to ale blíží.V tomto vlákne.Svět Imbros
no ale zas musíš to brát z té stránky, že ti hráči nijak neporušují pravidla hry a pouze efektivně využívají herní mechaniky... já v tom osobně nevidím nic zlého a ani ono héraklování nevnímám jako tak velký problém... prostě pokud jsou hráči pracovití tak jsou odměneni... stále neuděláš celkově jako ali zas až tak moc letek aby to byl game changerS tím se musíš obrátit na určité experty, kteří staví letky jedině skrz Hérakla, a dělají tak z doplňkových jednotek stěžejní.![]()
Yeah, and there are plenty of them (RU, RO, TR, and maybe more) to be launched tomorrow! Will your Italian alliance join Imbros as well?![]()
Endre, problém u hérákla nejsou letky, ale neomezená kouzla ( zejména diův hněv).no ale zas musíš to brát z té stránky, že ti hráči nijak neporušují pravidla hry a pouze efektivně využívají herní mechaniky... já v tom osobně nevidím nic zlého a ani ono héraklování nevnímám jako tak velký problém... prostě pokud jsou hráči pracovití tak jsou odměneni... stále neuděláš celkově jako ali zas až tak moc letek aby to byl game changer