Deleted User - 301904
Guest
koukam ty ses fakt naivni decko kdyz ti vadi ze nekdo o tobe napsal pravdu tak spustis akorat kecy ktere sou vo nicem
di si brecet za maminkou na tohle nemam naladu
di si brecet za maminkou na tohle nemam naladu
Děláme tady stejně prasárny jako se dějí ve skutečné válce? Wake up tohle je doslova strategická hra zaměřená na válku jestli si chceš stavět domečky a mít klid jdi hrát Farmeramu nebo něco takovýho a nelez do hry která je o tom že se bojuje,dobývá atd.No právě, tohle je jen hra, a přesto tady děláme stejně prasárny jako se dějou ve skutečné válce. Pojďme to změnit
Jeden svět bez zlatek by určitě šel. Nemyslím si, že by ho lidi nehráli. Naopak zcela určitě by ho hráli lidi, co do téhle hry hromady zlatek nasypali. Bylo by to fér vůči nám, vůči hráčům, udělat něco, do čeho bychom nemuseli nasypat hromadu prachů. Vemte si kolik prachů už jsme do toho všichni nasypali a nasypem. Asharia, to samé viz skutečná válka. Na nových světech se vám zase zlatky pohrnout. Já nemluvím o změně celého systému, jen jeden speciální svět. Jeden svět ze sta, stačilo by jen bloknout používání bonusů a zlatek z jiných světů a neumožnit kupování zlatek. Naopak třeba by si tenhle svět zahrálo více hráčů a zkusili by tentokrát další zlatkové světy, reklamní bezzlatkový svět.![]()
Tak si tohle tema prejmenujte na baveni se o Lyre, jako moderator fora bys to udelat mohl.@Lyra Prošel jsem zprávy, co tu padly (i ty autorkou posléze smazané), a žádnou kyberšikanu tu nevidím. Říct někomu, že má "IQ tykve", je sice netaktní, ale do kyberšikany to má velmi daleko.
Ty si stim zacla kdybys tohle tema nevytahla na forko a nechala si to pro sebe tak se nic nedeje kazdymu by to bylo jedno, ,kazdemu se to stalo a nikomu to nikdy nevadilo neresili to na forku jen si tu predhazujem ruzny napady navrh bohuzel na tvuj ucet.Tak si tohle tema prejmenujte na baveni se o Lyre, jako moderator fora bys to udelat mohl.
Řekla jsem, že si už hraju v zázemí, (uz nesousedim s tim hracem, jelikoz jsem dala restart a tim padem jsem zacala hrat s jednim mestem) čimž jsem to už povazovala za uzavrene a vyresene, ale od te doby co jsem to napsala, tak se tady furt mele jen o mne. Zatím je to furt off topic.
To zni jako kdybys potreboval aby ti nekdo pomohl a ulehcil zivotni udel v supportuTaky někdy prostě neodpovídám (a to nejsem "obyčejný" hráč), protože pracovně řeším několik projektů, denně mám okolo 6 náročných schůzek + další práci okolo toho, takže když nemám energii, tak nemám. Tebe ani mě Inno neplatí a jakákoliv aktivita v komunitě je tedy věcí naší chuti a ochoty.