• Vážení hráči, ve středu 4.2. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.355. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Diskuze světa Kastoria

Deleted User - 301904

Guest
koukam ty ses fakt naivni decko kdyz ti vadi ze nekdo o tobe napsal pravdu tak spustis akorat kecy ktere sou vo nicem
di si brecet za maminkou na tohle nemam naladu

Thasoss

Grepolis tým
@Lyra Prošel jsem zprávy, co tu padly (i ty autorkou posléze smazané), a žádnou kyberšikanu tu nevidím. Říct někomu, že má "IQ tykve", je sice netaktní, ale do kyberšikany to má velmi daleko.

No právě, tohle je jen hra, a přesto tady děláme stejně prasárny jako se dějou ve skutečné válce. Pojďme to změnit

Jeden svět bez zlatek by určitě šel. Nemyslím si, že by ho lidi nehráli. Naopak zcela určitě by ho hráli lidi, co do téhle hry hromady zlatek nasypali. Bylo by to fér vůči nám, vůči hráčům, udělat něco, do čeho bychom nemuseli nasypat hromadu prachů. Vemte si kolik prachů už jsme do toho všichni nasypali a nasypem. Asharia, to samé viz skutečná válka. Na nových světech se vám zase zlatky pohrnout. Já nemluvím o změně celého systému, jen jeden speciální svět. Jeden svět ze sta, stačilo by jen bloknout používání bonusů a zlatek z jiných světů a neumožnit kupování zlatek. Naopak třeba by si tenhle svět zahrálo více hráčů a zkusili by tentokrát další zlatkové světy, reklamní bezzlatkový svět. :D
Děláme tady stejně prasárny jako se dějí ve skutečné válce? Wake up tohle je doslova strategická hra zaměřená na válku jestli si chceš stavět domečky a mít klid jdi hrát Farmeramu nebo něco takovýho a nelez do hry která je o tom že se bojuje,dobývá atd.

Deleted User - 301904

Guest
s ni se ne domluvis kdyz ji tu xx lidi vysvetlovalo ze to nejde a kdyby slo tak by to bylo dost nakladne a kvuli jednomu nebo dvema lidem se to nevyplati
sem ji i navrhovala at jde hrat neco jineho nebo at se prestehuje kde ma klid a kvuli dvema slovnimu nazoru me nahlasi

a vsem tu pise jak je nemocna atd,kdyby byla tak na hru nebo tohle psani nema a silu

Kazdy co tu je ma neco v realu a to do HRY nepatri,hra je o hrani a nevykladani blbosti co ma kdo v realu

nema cenu nic takoveho resit

At si to uzije kdyz se ji to libi ja uz to vzdala radsi si budu v klidu hrat a nebudu se nervovat s nejakym naivnim clovekem co nema o tom ani paru.

Ted to zase schytam. Ale mam jeden navrh.
ACHILES. HYPERBOREA.
Nocnik tam sice je ale jsou to mrtve svety. Takze tam Ti nehrozi nejake utoceni v nocnim bonusu.
Zlatit tam nikdo nezlati, hraci pouzivaji zlatky max. na Spravce, Kupce a mozna Kapitana.
Ano jsou to mrtve svety, ale ty by Ti prave mohly vyhovovat. V klidu si budes klikat a aspon se prestanes rozcilovat na vecmi, ktere se proste nezmeni. Obchod, je obchod.

Pokud ani tyhle dva svety by Ti nevyhovovaly, pak uz asi jen skoncit s grepem. Pokud Ti hra neprinasi radost a nervuje Te. Pak nema smysl ji hrat.
Ale to je jen muj nazor.

Deleted User - 301904

Guest
Jeste muze jit na Delos tam muze utocit max na hrace stejne bodove nebo vic a jedno mesto ji neseberou
ja ji navrhovala at se uklidi nekam daleko od deni nebo jde hrat jinou hru :)

Jo na ten jsem zapomnela, ale uplne nejlepsi reseni je stejne Hyperborea. Tam ji zadne mesto vzit nemuzou.
Jen se bojim, ze tyhle reseni se ji nebudou libit, protoze tam by nemela na co nadavat. A my zenske preci potrebujemem neco na co muzeme neustale nadavat.

Deleted User - 301904

Guest
:) No podle toho jak mi psala ze je zkusena hracka tak ji najednou vadi ze ji nekdo nekde na nejakem svete projel v noci nebo ze ji sednul pred nocnim bonusem to je normalni u tehle hry takhle to dela 98% lidi a nikdo si nestezuje na forku jen ona
Ja osobne tohle neresim max prijdu o mesto udelam nove a nemusim se rozcilovat i na forku :)
Za 13 co tu s prestavka ma hraju si nikdo nestezoval ze mu sedl nebo zautocil v noci,neni to zakazane takze v pohode se da utocit akorat prijde o spoustu jednotek v noci a pokud nema miliardu jednotek tak kolku nesunda pri nocnim bonusu
proto vetsinou hraju pod jinym nickem rychle svety v cizine kde NB ani neni sem chodim na relax na pomale svety :)
Pro me je vlastne CZ taky cizina :) navic casovy posun takze neresim NB ale jezdim jen na jistotu ze projdu simulator to jisti :)

@Lyra Prošel jsem zprávy, co tu padly (i ty autorkou posléze smazané), a žádnou kyberšikanu tu nevidím. Říct někomu, že má "IQ tykve", je sice netaktní, ale do kyberšikany to má velmi daleko.
Tak si tohle tema prejmenujte na baveni se o Lyre, jako moderator fora bys to udelat mohl.

Řekla jsem, že si už hraju v zázemí, (uz nesousedim s tim hracem, jelikoz jsem dala restart a tim padem jsem zacala hrat s jednim mestem) čimž jsem to už povazovala za uzavrene a vyresene, ale od te doby co jsem to napsala, tak se tady furt mele jen o mne. Zatím je to furt off topic.

Deleted User - 301904

Guest
Mi tu diskutujem neurazime ti nenadavame ti nepisem ti zpravy z urazkama ve hre ani na forku ani do meilu v realu nebo mobilu nebo na tve socialni site takze zadna kybersikana tu neni pokud ti to vadi tak to proste ignoruj jako vetsina lidi,proste si to max precti a nereaguj jednoduche,
kdyz ty to ale beres vazne a reagujes tak se pak nediv ze se tu hadame :)

Deleted User - 301904

Guest
Navic sme ti nabizeli ruzne alternativy hry a ty se hned urazis,takze to je tvuj problem.
Ja zapomela vsichni sme na tehle hre zavisly :) proto to berem vazne je to jen hra neni to zivot teda pro nektere :)

Deleted User - 301904

Guest
Tak si tohle tema prejmenujte na baveni se o Lyre, jako moderator fora bys to udelat mohl.

Řekla jsem, že si už hraju v zázemí, (uz nesousedim s tim hracem, jelikoz jsem dala restart a tim padem jsem zacala hrat s jednim mestem) čimž jsem to už povazovala za uzavrene a vyresene, ale od te doby co jsem to napsala, tak se tady furt mele jen o mne. Zatím je to furt off topic.
Ty si stim zacla kdybys tohle tema nevytahla na forko a nechala si to pro sebe tak se nic nedeje kazdymu by to bylo jedno, ,kazdemu se to stalo a nikomu to nikdy nevadilo neresili to na forku jen si tu predhazujem ruzny napady navrh bohuzel na tvuj ucet.
Zalezi na tobe jestli das na nase rady nebo se zaridis podle sveho,me taky nekdy nekdo vytocil ve hre tak sem bud dala reset nebo prestala hrat,nebo to ignorovala a hrala dal.
Pohoda klidek relax:)
Zabava musi byt bez toho bychom nehrali a o zabavu tu prece jde:)

Uz jsem ti psala pred tydnem do vzkazniku, at me nechas na pokoji, ze mi beres energii, kterou potrebuji pro zivot. A uz je to tady, zvracim od 4 od rana, uz se laskave vzpamatuj a chovej se jako dospely clovek. Mozna by sis mela vyzkouset pracovat, stat 12h na nohou a pracovat s lidmi.

Tak znova pro ty co to nepochopili:
Na foru jsem napsala navrh a svuj nazor na nocniky a zlatky, taky diky tomu, ze me vytocil jeden hrac a velitelka jeho aliance. Nasledne jsem si dala restart a premistila se do casti mapy, kde mam klid, je to zazemi, mam domluveno s jednim hracem z 1. aliance pripadny bezproblemovy presun na kraj mapy. V klidu si tedy hraju a nastupuji na 8 dni 12tek do prace, navic ke konci mesice kdy je docela dost prace, kterou musim dat jako kdybych byla uplne zdravy clovek. V tu chvili vylitne odnekud z pekla Ašírie a zacne me tu urazet a neustale o mne mluvit prakticky kazdy den a ted to hlavní víš co si o tobe myslim?

Thasoss

Grepolis tým
Možná bokem probíhá ještě nějaká konverzace, o které nevím, ale nevnímám tu na tebe žádný nátlak/pronásledování ze strany kohokoliv. Ano, lidé s tebou nesouhlasí, místy si tě kvůli tomu dobírají, ale není to podle mě nad rámec běžného popichování nebo vyjadřování nesouhlasu s něčími názory.

Toto je otevřené fórum pro všechny hráče. Kdokoliv může kdokoliv naskočit do jakékoliv diskuze a stejně tak z ní i vyskočit (přestat reagovat). Nemáš vůči nikomu žádnou povinnost na něj reagovat, obzvlášť pokud si s člověkem nemáš co říct, bere ti energii a štve tě. Lidi u druhých nedokážou zjistit jejich aktuální vnitřní rozpoložení nebo starosti ani v reálu, natož přes internet. Když to nezvládáš, musíš se k tomu postavit sama.

Taky někdy prostě neodpovídám (a to nejsem "obyčejný" hráč), protože pracovně řeším několik projektů, denně mám okolo 6 náročných schůzek + další práci okolo toho, takže když nemám energii, tak nemám. Tebe ani mě Inno neplatí a jakákoliv aktivita v komunitě je tedy věcí naší chuti a ochoty.

Taky někdy prostě neodpovídám (a to nejsem "obyčejný" hráč), protože pracovně řeším několik projektů, denně mám okolo 6 náročných schůzek + další práci okolo toho, takže když nemám energii, tak nemám. Tebe ani mě Inno neplatí a jakákoliv aktivita v komunitě je tedy věcí naší chuti a ochoty.
To zni jako kdybys potreboval aby ti nekdo pomohl a ulehcil zivotni udel v supportu