Tak upřímně doufám, že to bude svět s rychlostí 4 a vyšší. A že k tomu dobývání budou také divy, a ne zase dominance.![]()
To máme asi stejně, ta rychlost 3 co je zde je hrozná
Tak upřímně doufám, že to bude svět s rychlostí 4 a vyšší. A že k tomu dobývání budou také divy, a ne zase dominance.![]()
Souhlas. Já hraju Olynthos a rychlost 3 je zabijárna.To máme asi stejně, ta rychlost 3 co je zde je hrozná![]()
Chtěl bych vznést dotaz ohledně BANů.. píšu to takto veřejně, protože dobrat se odpovědi od supportu je velice náročné, tak třeba nějaký hráč si toho všiml. Nikde na foru jsem nenašel, na jak dlouho se ukládají BANy + kdy jde o BAN bez útočení a kdy je možno na hráče i dále útočit.
A pokud to nikde není, pak by mne zajímalo, na základě čeho se support rozhoduje, zda-li je to podle toho, jak se jim hráč líbí, utratí zlatek či zde jsou nějaké jiné proměnné. Proč mne to tak zajímá? protože to není ani týden, kdy náš hráč zablokován byl (dalo se na něj utočit) a nyní je nepřítelův soupeř zablokován taktéž, ale utočit se na něj nedá. Zatím mi support ve soukromých zprávách trvdil, že se jedná o věc toho daného hráče (já nerozporuju to, že mi nic není do toho proč má ban, ale je mi do toho, proč se na něj nedá utočit).
Navíc máte v pravidlech hry napsáno, že na hráče se zlatkami platí bany uplně stejně jako na ty, co nezlatí. Jenže, a ano tady se částečně jedná o moje domněnky, to nevypadá, že byste všem měřili stejně.
Copak že to Ztýneček nevydržel?![]()