Po politické debatě ( kterou jsem tu fakt nečekal

) sem dám zase nějaké info ze světa...
Začnu asi s nejzajímavější událostí dne a to je aliance Vznešení....
Jak asi víte tak tam došlo k zajímavým změnám ve vedení a dokonce to vygradovalo odchodem několika hráčů.... Bohužel to byli největší hráči a ke všemu velitelé aliance. Důvod... nelíbila se jim aktivita dalšího člena vedení a tak se rozhodli, že si udělají vlastní alianci protože ten dotyčný měl na rozdíl od nich práva zakladatele a jejich práva jim sebral.... (celkem zajímavé že?

)
To všechno během doby kdy jsem spal takže jsem se probudil do nádherného chaosu

. Každopádně jsem si nejdřív udělal svůj čajík a sušenky a pak rozjel celodenní diplomatickou akci
Jako snažil jsem se co mi síly stačili... pár hráčů z aliance Povstalci (nádherné jméno dělá to z nás v tom případě Impérium a temnou stranu síly?

) přesvědčit různými kompromisy aby se vrátili. U všech to ale nevyšlo, i když aliance prakticky splnila všechny jejich podmínky tak se stále odmítali vrátit...
Nakonec proběhlo u Vznešených ( Impéria) k volbě nového vedení... kdo někdy hrál Grepolis a byl v podobné situaci ví, že to není nic snadného... Ale nakonec z toho všeho vzešel nějaký ten velitel. Jsem to nakonec já Fatal Error... upřímně ještě jsem se nerozhodl jestli jsem v tomhle příběhu Imperátor nebo Darth Vader... já osobně měl vždycky slabost pro Darth Maula... ale o nohy se mi přijít nechce...
Každopádně... situace se nějak vyvrbila... Ať už dobře nebo špatně... každý ať si udělá vlastní názor. Mezitím jsem byl aktivní na trhu s hráči a nabral nějaké volné posily do našeho týmu. Pár z nich sice začíná na tomhle světě ale pevně věřím, že se rozjedou a v budoucnu vyplatí

(už vím jak se cítí Adolf Šádek

)
To je asi shrnutí dnešní situace....
Další zajímavost ze světa... Vypadá to, že Najlepšý spolupracují s Magory. Dalo se to čekat. Každopádně je ještě brzo hodnotit jak kvalitní partnerství to bude.
S dalšími informacemi ze světa se ozvu jakmile nějaké budou... Každopádně je pro mě tento svět znovu zajímavý a čekám další nápor dramat a akce. Tak snad bude zase o čem psát