děkujeme za vaši zpětnou vazbu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já tomu rozumím, ale je tu dost hráčů, co chodí hrát na zimu a pustit na zimu rychlost 3,2,3 je opravdu málo... kdyby aspoň 3,3,3 tak by to bylo za mě naprosto dostatečné. Vzhledem k tomu, že je to vzpoura, tudiž se budou hrát katy, tak mít rychlost jednotek na 2 je vražda, to než někam dojde, tak bude po svátkách.Nemůžou být všechny světy nejrychlejší. Vysokou rychlost již mají Naukratis či Pharae. Rychlost 3 je stále velmi příjemný průměr.
njn na methone hraješ jen kvůli morálceHlavně proč tam zad není morálka??? Ach jo. To je jediná věc, co chrání normální hráče od zlatičů, co do toho rvou peněz...
normálne otvoríš peňaženku a dúfaš že stará to predýchaVím že řekneš do prdele tak jsi to viděl , je to technicky možný , ale zase upřesním otázku , jak ? V čem to je , jaká strategie ?
je to tak, jel tam skoro hodinuPrvní hráč získal (založil) druhé město až po 9 hodinách od registrace. Ostatní dokonce až po 14-16 hodinách.
Kámo, na Methoné mám víc měst, než ty a prakticky nikdo tam nemá vůči mě morálku menší než 100%. Tak co to tady meleš za nesmysly? Jako opravdu kámo, podle těch blbostí, cos mi vypisoval si říkám, jestli nemáš nějakej problém.njn na methone hraješ jen kvůli morálceDDDD