děkujeme za vaši zpětnou vazbu...
Nechceme prosím upravit trošku rychlost? Nějak tahkle, moc prosím, smutně koukám 
Nebo aspoň jednotky hodit taky na 3.
- Rychlost světa: 4
- Rychlost jednotek: 3
- Rychlost obchodu: 4
Nebo aspoň jednotky hodit taky na 3.
Naposledy upraveno:
Já tomu rozumím, ale je tu dost hráčů, co chodí hrát na zimu a pustit na zimu rychlost 3,2,3 je opravdu málo... kdyby aspoň 3,3,3 tak by to bylo za mě naprosto dostatečné. Vzhledem k tomu, že je to vzpoura, tudiž se budou hrát katy, tak mít rychlost jednotek na 2 je vražda, to než někam dojde, tak bude po svátkách.Nemůžou být všechny světy nejrychlejší. Vysokou rychlost již mají Naukratis či Pharae. Rychlost 3 je stále velmi příjemný průměr.
njn na methone hraješ jen kvůli morálceHlavně proč tam zad není morálka??? Ach jo. To je jediná věc, co chrání normální hráče od zlatičů, co do toho rvou peněz...
Nevíte v kolik hodin se spouští svět Side ? V 10.30 hod ?
Taky přeji hodně štěstí s dominantní alianci ! Šest hodin po zahájení světa v 10.30 už měli jedinci již zmiňované aliance druhé město ! Je to vůbec možný ?
ok nebudeme bazirovat , kvůli třem hodinám , to nebyla podstata nebaty , otázka byla jak je to možný ? Tak brzy ? Je to technicky vůbec možný ?
Vím že řekneš do prdele tak jsi to viděl , je to technicky možný , ale zase upřesním otázku , jak ? V čem to je , jaká strategie ?
normálne otvoríš peňaženku a dúfaš že stará to predýchaVím že řekneš do prdele tak jsi to viděl , je to technicky možný , ale zase upřesním otázku , jak ? V čem to je , jaká strategie ?
je to tak, jel tam skoro hodinuPrvní hráč získal (založil) druhé město až po 9 hodinách od registrace. Ostatní dokonce až po 14-16 hodinách.
Kámo, na Methoné mám víc měst, než ty a prakticky nikdo tam nemá vůči mě morálku menší než 100%. Tak co to tady meleš za nesmysly? Jako opravdu kámo, podle těch blbostí, cos mi vypisoval si říkám, jestli nemáš nějakej problém.njn na methone hraješ jen kvůli morálceDDDD