• Vážení hráči, ve středu 7.1. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.353. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Diskuze světa Side

Na tomhle světě týpci brutálně zlatí a vyhazují tisíce za balíčky. Možná desetitisíce. Já chápu, že z toho mají prachy, ale hodně lidí to od začátku otrávilo. KDyž tam dělá někdo tohle a po pěti dnech má hned 8 měst a likviduje vše okolo sebe.....No, já tam jsem stejně jen kvůli těžení zlatek z tržiště :)

Ahoj všem, už jsem pročítala fórum, ale čím víc čtu, tím větší zmatek. Chci se zeptat na vzpouru...
Když se schyluje ke vzpouře v 01:00, tak kolka může dosednout nejdřív v 01:01? ( zaokrouhlila jsem na minuty ). A když město bude zabetonované před dosednutím a kolka nesedne, může jí hráč poslat znovu ( když to stihne v limitu ) nebo je po všem? Díky moc

Ano přesně tak, jak píšeš. Jakmile ti tam vypukne vzpoura, tak tmá x hodin na to, dokud trvá ti tam z JAKÉHOKOLIV MĚSTA poslat koldu s armádou a pokud se probijí přes obranu, město přestane být tvoje. Může jich poslat během toho kolik bude chtít.

Kámo, na Methoné mám víc měst, než ty a prakticky nikdo tam nemá vůči mě morálku menší než 100%. Tak co to tady meleš za nesmysly? Jako opravdu kámo, podle těch blbostí, cos mi vypisoval si říkám, jestli nemáš nějakej problém.

myslíš na světe, kde nebyl po měsíci aktivní enemy tak nebyl důvod tam hrát pořádně? :DD gratuluji byl si aktivní na dead světě..

jinak to, že máš víc měst :DD asi 6 sem jich předal mildovi + mám kulturu nevyužitou..

+ to jak si vypisoval blbosti naším hráčům, že ten svět je dead a ať jdou k vám xd

další zprávy jak si nám vyhrožoval, že pokud na vás budem dělat akce, tak nás žačneš pipat v noci :DDD nauč se prvně hrát a mín brečet příště 2pec..

klidně až budeš někdy hrát dobko tak se mužeš ukázat i v noci, uvidíme jak dlouho vydržíš

Naposledy upraveno:
myslíš na světe, kde nebyl po měsíci aktivní enemy tak nebyl důvod tam hrát pořádně? :DD gratuluji byl si aktivní na dead světě..

jinak to, že máš víc měst :DD asi 6 sem jich předal mildovi + mám kulturu nevyužitou..

+ to jak si vypisoval blbosti naším hráčům, že ten svět je dead a ať jdou k vám xd

další zprávy jak si nám vyhrožoval, že pokud na vás budem dělat akce, tak nás žačneš pipat v noci :DDD nauč se prvně hrát a mín brečet příště 2pec..

klidně až budeš někdy hrát dobko tak se mužeš ukázat i v noci, uvidíme jak dlouho vydržíš
Očividně máš velké, velké psychické problémy a měl bys se sebou něco dělat. Sehnat dneska psychiatra není nic snadného, ale měl bys to aspoň zkusit no. Můžeš tam přiložit ty nesmyslné kraviny, cos mi vypisoval. Chvíli česky a chvíli Slovensky.

Očividně máš velké, velké psychické problémy a měl bys se sebou něco dělat. Sehnat dneska psychiatra není nic snadného, ale měl bys to aspoň zkusit no. Můžeš tam přiložit ty nesmyslné kraviny, cos mi vypisoval. Chvíli česky a chvíli Slovensky.
snažil sem se najít tvoje nesmysli, ale bohužel..

jinak to, že jsem ti napsal ze začátku slovenský bylo schválně :) pár hodin předtím si napsal, našemu slovenskému spoluhráči, že je idiot jen protože je slovák :D pak sem si dělal jen srandu z debila jako ty

Hele ty jsi vyhlášenej divnočlověk v týhle hře už roky. Stačí si jen projít fora. Hodně lidí o tobě mluví no...Jasně, pořád ses mě snažil udávat na support a provokovat a ono furt nic, smůla co? Nezakecáš tím ale tu blbost, co jsi tu napsal :). Pokusil ses jí jen překrýt osobními útoky. Nic to ale nemění na tom, že je to blbost. Takže ne, na Methoné jsem se neudržel jen díky morálce, jak jsi při svém nízkém intelektu tvrdil.

Hele ty jsi vyhlášenej divnočlověk v týhle hře už roky. Stačí si jen projít fora. Hodně lidí o tobě mluví no...Jasně, pořád ses mě snažil udávat na support a provokovat a ono furt nic, smůla co? Nezakecáš tím ale tu blbost, co jsi tu napsal :). Pokusil ses jí jen překrýt osobními útoky. Nic to ale nemění na tom, že je to blbost. Takže ne, na Methoné jsem se neudržel jen díky morálce, jak jsi při svém nízkém intelektu tvrdil.

na support sem tě "neudával".. Ano máš pravdu, morálku měli hráči co tam, hráli, ještě dobrou, špatně sem to napsal, páč si utekl někam, kde ani nejsou osrovy s dominanci :D

ale konec, nebudu se tu řešit s blbečkem co hrál na mrtvým světě a stejně prohral :D