Neboj, rychlost 1 je hratelná.

Aspoň to můžeš hrát víc v klidu, a ne že to frčí a frčí a musel bys u toho být furt, abys stíhal všechny úkony, nevím kolikrát denně, a stíhal mít přehled, co všechno na tebe a spoluhráče jede za útoky... (zejména v začátcích)
Mně se tam osobně nelíbí limit počtu členů 200, na Zetě máme limit 50, a to je plně vyhovující, prostě menší parta, ve které se vyznáš, je lepší. Např. na Gamě je limit tuším 500, a to je fakt moc (na Alfě a Betě je to dokonce neomezené).
S morálkou jsem třeba nikdy nehrál a nějak se mi ji nechce zkoušet v představě, že při útoku můžu mít nanejvýš standardních 100 %, anebo se mi to může snížit až na 30 %, ale nikdy nikdy to nebude lepší, což hodně podporuje obranu a ztráty v útoku. Malý hráč je tedy v protekci, ale naopak kdyby chtěl útočit na většího, tak mu nic nepomůže.
A na nový dobývací systém bych si musel opravdu hodně zvykat - tam se obránce vlastně brání dvakrát a má hodně času a velký prostor se ubránit, zatímco starý dobývací systém umožňuje útočníkovi mnohem více taktizovat. Na světě s morálkou bych skoro nepotřeboval obranu, protože bych všechno musel dát do útoku, abych vůbec prošel, se svou malou obranou bych akorát časoval před koldu, ale kdyby to nevyšlo, tak už bych město ztratil a musel bych se také víc spoléhat na ostatní. Zatímco ve starém dobývacím systému stačí obranu prorazit jen jednou a v rychlosti sednout s koldou bez nějaké 24h prodlevy, takže útok nebude tak hodně chybět a je i potřeba víc obrany i k udržení se v dobývaném městě. Pak jde mezi koldu a podpory, které mají město udržet, načasovat útok a koldu sestřelit - tzn. bránit se i útočnými jednotkami.
Zeta má taky dobře rozpoložený noční bonus atd. Tak si říkám, kéž by jednou nový svět přinesl podobné nastavení jako má Zeta... Když jsem přišel do hry, byl to svět asi 3 měsíce nejnovější a asi jsem měl štěstí.