Připadá mi vtipne, že se tu prezentuješ, jako kdybys měl nějakou možnost změnit, co CZ serveru Němci nadiktují. Jestli se to změnilo a teď ti křivdím, tak se omlouvám, ale nějak o tom pochybuji. To, že vlastní servery nemohou volit, co je pro ně nejlepší, je samozřejmě chyba a proti úpadku hry to nepomáhá. Ale předstírat, že máme nějakou kontrolu nad vlastním (grepo) osudem je podle mě směšné.Pomalejší světy si dle dat vedou krapet lépe než ty rychlejší. Přesto samozřejmě budou i rychlé. Jen chceme dát hráčům prostor užít si léto. .)
Jestli se mýlím a opravdu tam nějaký wiggle room co se týče nastavení je, jaký je důvod tak vysokých aliančních limitů? Nemůže se hrát se stejným limitem jako před pěti/osmi lety. Mimochodem i před pěti lety už ty limity byly na počet hráčů moc velké.
Pak to vypadá tak, že jedna aliance vyhrává od samého počátku, lidé se nemají o co snažit, nemají žádnou výzvu, a končí to tím, že se ke hře nevrací, i když ji stále milují. V tomhle případě mluvím hodně za sebe, ale jsem si jistý, že to tak mají desítky/stovky aktivních hráčů, kteří skončili.
K atuálnímu počtu hráčů by odpovídal alianční limit tak 15. Sice by na začátku vznikaly velké spolky, jako vždy, ale vyhrát stejně může jen jeden. Takže by nebyly navždy a o výhru by se muselo bojovat.
Naposledy upraveno: