• Vážení hráči, Dne 20.3.2024 (středa) bude hra aktualizována na verzi 2.308. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru
  • Vážení hráči, v úterý 2. dubna v 10:00 hodin (serverového času) nás navštíví speciální host: vybíravá a stále hladová mýtická slepice z podsvětí. Nakrmte ji a získejte odměny pro svou říši! Najít krmení pro slepici je snadné. Obyčejnými akcemi ve hře: stavba budov, útočení/bránění, zkoumání, cvičení jednotek a sesílání kouzel můžete získat různé ingredience. Více informací najdete na herním fóru

Innogames

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Takze primarne tuto temu robim pre SK forum ale kedze chodim aj sem budem to davat aj sem dufam ze sa vam tema bude pacit budem postupne editovat svoj 1 prispevok a dodavat podla casu stale nove veci :)


Takze rozhodol som sa po tom co vlastne vidim ze moc ludi vobec netusi ako funguje a co je zac firma ktora nam dodala grepolis.
V dalsich prispevkoch sa budem venovat trochu firme ako takej a nejakym novinkam ohladom innogames dufam ze vas to bude bavit.

Innogames vzniklo v roku 2003 ked 20 rocny Michael Zillmer a jeho dvaja rovnako stary priatelia Eike a Hendrik Klindwotrh stretli pri pive a debatovali o tom ako ich nudi monotonost televizie a pocitacovych hier.Ako prvy s myslienkou na vlastnu online hru prisiel Hendrik Klindwotrh. Nasledovali diskusie a plany a z pivnych reci vzislo za par mesiacov hra Kmene. Bola zalozena trochu na zaklade Osadnikov z Katanu (velmi uspesna doskova hra ktoru aj ja osobne poznam) alebo velmi uspesnu strategicku hru Age of empires.

Innogames zaznamenava uspech ako ekonomicky tak aj rozvojovy Traja kamarati stoja v cele vedia firmy a zamestanavaju uz viac ako 100 ludi na trvalom pracovnom pomere.Z konicka a snivania sa stala firma dnes ma svoje hry v 38 jazykovych verziach a vo viac ako 60 krajinach sveta.50 milionov registrovanych hracov. Velky uspech podla vlastnych slov maju v POlsku a susednom Cesku.

Princim atraktivity je v tom ze tieto hry su zadarmo pre kazdeho primerne sa platiaci hraci pohybuju nad 10 percent hracov vdaka tymto ludom a reklame su schopny zabecpecovat chod pre vacsinu hracov ktory len relaxuju a hraju hru ktora je naozaj zadarmo.

Podla vedenia firmy ked zacali mali to lahke nemali ziadnu konkurenciu no dnes je to ovela tvrdsie sa presadit a udrzat.

V poslednej dobe vo firme Innogames vzrastol podiel britsky investor a tym padom zvysil aj moznost expandovat tym ze ziskali nove prostriedky pravidelne rozsiruju svoju zamestnanecku zakladnu o programatorov a inych pracovnikov.

(momentalne vsetko budem doplnat podla casu vdaka)

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nova hra od Innogames na GStar busan v korei ozamli prichod novej hry Innogames spolu sXPEC enterteinment mmorg hru Bounty Hounds pojde o najlepsiu scifi hru momentalne ktora je skusana a dufame ze sa coskoro dostane von par obrazkov a video

[SPOIL]
bhoscreenshot1.jpg

bhoscreenshot2.jpg
[/SPOIL]

a video
http://www.youtube.com/watch?v=jOjLcrVmTJc&feature=player_embedded

Trochu viac o tejto hre som sa dopatral az teraz
Budete najomny zoldnier bezpecnostnej firmy budete udrzovat klud a poriadok a davat dole zlych :D
Hra bude spustena pre verejnost uz tento rok a este par obrazkov
[SPOIL]
screenshot2_teaser.jpg

screenshot4_teaser.jpg

[/SPOIL]
----------------------------------------------------------------------------------------------

A mame tu dalsiu novinku od Innogames Tribonia
Ide o zem v zdialenej buducnosti a vela ludi zivori a bojuje o prezitie.Ide o spojenie RPG a strategie.
Pojde o revolucne prepracvanie celej hry. budu 4 druhy postav stavat svoj domov mozete kde chcete.
moznosti postavy [SPOIL]1.Warior
class_warrior_full.png


2.Tamer
class_tamer_full.png


3.Mage
class_mage_full.png


4.Bard
class_bard_full.png
[/SPOIL]

Boj
[SPOIL]
tribonia_combat_big.png

combat2.jpg

start3.jpg
[/SPOIL]
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Páni, ani nevím že Age Of Empires je od InnoGames. Už jsem zas o něco chytřejší.. Máš to pěkně zpracovaný.
 

DeletedUser

Guest
páni jak si tohle všechno zjistil je to fakt pěkné thle ti muselo zabrat celkem dlouho
 

DeletedUser

Guest
pozor age of empires nieje od innogame je to od microsoft ale inspirovalo ich :) je to kultova hra ktora inspirovala vela ludi a tvorcov hier :)
 

DeletedUser

Guest
Chválím, hezky zpracováno ;-) . Je to dobrý čtení, děkuji minimálně za svou osobu ;-)
 

DeletedUser

Guest
Innogames pre nas ako pre hracov pripravuje uplne novy portal cez ktory podla vsetkeho pojde pristup na vsetky ich hry zjednodusi to klikanie a pripajanie zatial je portal len vo vystavbe ale vyzera velmi slusne :)
http://www.innogames.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak Predstavujem vam dalsiu hru od innogames ako sme si uz zvykli socialne portaly su vsadepritomne a ludia na nich travia velmi vela casu momenalne najpouzivanejsia hra vobec je hra zamerana na pestovanie a kadejake chovanie zvieratiek (aj ked sa vam to zda zvlastne k tejto hre denne sadaju neuveritelne cisla ludi a vekovych kategorii) preto spolocnost Innogames vstupila aj na socialnu siet konkretne Facebook so svojou hrou West Wars. Ano nazov nieje nahodny ma to velmi blizko k The West ale ide o to aby ste mali spoluhracov a hracov v hre z prostredia rodiny susedov kamaratov aby to prinieslo iny rozmer zabavi.Samozrejme vzrusenie z divokeho zapadu tam je tiez.[SPOIL]
41780_128848903815432_6222_n.jpg

duel.jpg

hunting.jpg

trader.jpg
[/SPOIL]
a samozrejme tu je aj odkaz priamo na hru :)
http://apps.facebook.com/westwarsgame/?ig_ref=play_now

------------------------------------------------------------------------------------------------

Druhy pocin Innogames na socialnej sieti je pre mna trochu zvlastny ale budis asi vedia co chcu hraci a mozno sa snazili zamerat aj inu skupinu hracov :)
Takze dalsia hra od Innogames je Block Street.
Hra je momentalne este en v beta verzii ale je spustena cize hrat by sa mala dat
Mne osobne to pripada ako sim city a v podstate princip je stavat svoje mesto dostavate ulohy a bavite sa podla mna toto je cista oddychovka z dielne Innogames nuz ale svoju hernu zakladnu si urcite najde :)
[SPOIL]
50353_149905861720456_961491_n.jpg

blockstreet-town.jpg

blockstreet-overview.jpg

blockstreet_projects.jpg
[/SPOIL]
a samozrejme dkaz na hru
http://www.facebook.com/blockstreet?sk=wall

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Predstavujem vam tiez hru ktora vyzera velmi zaujimavo po tom ako ste vydeli oddychovku v podobe block street tu mame nieco lepsie Seven Lands ide o klasicku prehliadacovu hru.
V hre vas caka vela prekvapeni a vzrusenia.Kedysi mocne kralovstvo adlo pod vplivom temnych sil a je vasou ulohou ho znova priviest k slave a rozkvetu cesta vsak nebude lahka caka vas vela uloh a tazkosti.
V Seven lands zacinate vo svete mystiky a vo svete ktory je roztrhany ritualmy mate na vyber 4 narodnosti a to su Clovek,Trpaslik,Elf,Orc. Hra ponuka velku moznost rozvoja mate putovat krajinou a zabijat a porazat nepriatelov a obludy podla zvolenej postavy mate ine schopnosti a podla toho ake pouzivate a ake vylepsujete meni sa aj vas styl boja mate na vyber bud chodit po svete a bojovat proti pridanym obludam a preskumavat krajinu alebo ak si myslite ze na to mate vstupit aj do areny a bojovat proti inym hracom a skusat ci su vase schopnosti dostacujuce.
Hra je myslim zatial iba v nemeckej verzii dufam ze coskoro sa dockame aj mi tu je par obrazkov na ochutnavku.(takze hra je len v nemeckej testovacej verzii ale pracuje sa na rychlom spusteni aj inych verzii)
[SPOIL]
dun_ghul_text.jpg

inventary.jpg

fight.jpg

map.jpg

[/SPOIL]
--------------------------------------------------------------------------------------------------
budem sa snazit coskoro vam priniest viac detailov o hrach ktorych som sa len dotkol a taktiez ak sa mi podari dopracovat k pouzitelnej verzii clanku z rumunskeho casopisu forbes o innogames prilozim aj ten :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Taky se přidám s poděkováním, pěkné téma pěkné informace:)
jen proísm když vkládáš více obrázků dávej je do spoileru.. :)
je to hlavně pro lidi co využívají slabší net, mobilní připojení apod.
 

DeletedUser

Guest
aa jasne len robim to na sk fore a tam spoiler este nemame cize to budem uz upravovat ked to budem vkladat sem ked je tu ta moznost :cool:
 

DeletedUser

Guest
Takze mam tu este par drobnosti o hre Bounty hounds online tu je podpis zmluvy na licenciu tejto hry pre europu
[SPOIL]
bho_signing_ceremony.jpg
[/SPOIL]
Kedze je skvele fungujuca na psp vedia o jej velkej schopnosti zaujat aj hraca online
Hraci ako som uz pisal budu zoldniery ktorych si najme sukromna bezpecnostna agentura na rozne akcie
[SPOIL]
Bounty-Hounds-Online-screenshot3.jpg
[/SPOIL]
V hre bude 39 zon vo vesmire kde bude mozne existovat a bojovat so svojimi spoluhracmi bok po boku proti roznym priseram. Hraci budu moct uzivat hlavne vyhody realnehop casu a akcii v raely a s tym spojene interakcie v 3D priestore
K dispozicii bude 5 moznosti na vyber:1.Agent 2. Bio vojak 3.Striker 4.Blaster 5.Engineer
Pre kazdeho budu k dispozicii roboticke domace zvierata.Tieto zvierata sa budu moct premenit na humanoidov a pomocov upgradu rozvyjat svoje schopnosti.Podla schopnosti mozu svojmu majitelovy pomahat utocit obranovat a cokolvek na co budu mat schopnosti.
[SPOIL]
bounty-hounds-online.jpg

bounty-hounds-online.jpg

sbho2.jpg

150834_176521009026171_175760595768879_632204_7161642_n.jpg

[/SPOIL]
---------------------------------------------------------------------------


Innogames
Hamburk 2.februara (unora) sa stal Dr. Gerhard Florin novym predsedom nemeckej spolocnosti Innogames sucasne sa pripoji do predstavenstva spolocnosti k zakladatelom a Fidelity Growth Partners Group (FGPE)
Pan Florin predtym pracoval ako vykonny viceprezident v Electronic Artscize Ea myslim ze nikomu netreba predstavovat ich hry ako spotove simulatory akcne hry a zavody tiez pracoval v BMG music nadnarodnej hudobnej spolocnosti a je drzitelom titulov z ekonomie.
Michael Zillmer sa vyjadril ze toto bolo vynikajuce rozhodnutie ktore pomoze innogames napredovat a rast.
Pan Florin tiez vyjadril svoju spokojnost nad tym ze vstupil prave do firmy Innogames pretoze vidi jej potencial.
Do konca roku 2011 pod novym vedenim a pod vplivom uspechu planuje innogames vytvorit novych 100 pracovnych miest

--------------------------------------------------------------------------

Innogames je firma ktora dba o svojich zamestnancov a to napriklad cerstvim ovocim alebo pristupom ktory ich udrzuje v psichyckej pohode

v centrale innogames sa hra aj wii
[SPOIL]
img_9251.jpg.jpg

[/SPOIL]
ci stolny futbal
[SPOIL]
8.jpg.jpg

[/SPOIL]
ale aj normalny futbal :)
[SPOIL]
innogames-1-144.jpg
[/SPOIL]
dbaju na prepojeni rodiny a firmy ako su spolocne grilovacky a ine aktivity

zamestnanec programujuci hru the West
[SPOIL]
gamedesign-the-west.jpg.jpg
[/SPOIL]

zastupenie innogames na svete
[SPOIL]
international_large.jpg
[/SPOIL]

centrala Innogames v hamburgu
[SPOIL]
neues_buero6.jpg.jpg
[/SPOIL]
 

DeletedUser

Guest
Pěkné, asi sis hodně zjišťoval
Já mohu jen dodat, že Innogames jsou vážně dobrá společnost...dle mého názoru nejlepší sprostředkovatel her, co znám. Doufám že jim kvalita her, starost o zaměstnance, ale i hráče zůstane...

Díky tomuto rád do hry nějaké peníze pošlu...moc to asi není, ale když to udělá více lidí, určitě je to znát :)

:grepolis
 

DeletedUser

Guest
tak mam tu nieco noveho rozhovor co mal byt aj v orakulu bohuzial to zaniklo takze to hodim aspon sem je to aj na novom webe co je pojkracovanie orakula palantir.g6.cz

Ahoj Skipi,
tu sú odpovede na tvoje otázky:

1. Je v zamestnancoch Innogames dosť nadšenia, aby hrali nejakú z InnoGames hier aj po tom, čo sa hrám venujú celý deň v práci?

Hádam väčšina z nás hrá naše hry v kancelárii ale taktiež aj doma. Veríme, že je doležité hry poznať, rozumieť, čo si o nich hráči myslia atď. Pre niektorých z nás - ako napríklad pre herných dizajnérov - je predsa hranie hier základnou podstatou práce.

2. Podľa vašich skúseností, ak niekto hrá jednu z InnoGames hier, skúsi ich aj viac? (Napr. ja som začal s Grepolisom, ale skúsil som aj Tribal Wars)

Áno, mnohí hráči hrajú viac než jednu z našich hier. A samozrejme, my z toho máme veľkú radosť :)

3. Ako sa InnoGames dívajú na konkurenciu v online hrách? Považujete ju za motiváciu, ktorá vás posúva vpred, alebo len za niečo, čo musíte tolerovať?

Pre nás je viac motiváciou. Akonáhle niekto príde s hrou, ktorá sa nám zapáči, podnieti nás k tomu, aby sme ju ešte vylepšili! Napriek tomu sa snažíme, aby naše hry boli vždy niečím výnimočné - toto spája všetky InnoGames hry.

4. Aký je váš názor a aké reakcie ste zaznamenali, čo sa týka šírenia vašich hier prostredníctvom sociálnej siete?

Facebook sa stal veľmi doležitým, keďže je to medzinárodná sieť s obrovskou užívateľskou základňou. Inzerujeme prostredníctvom neho naše hry, ale taktiež tam chceme vylepšiť naše herné stránky ako aj stránky spoločnosti. Twitter je v podstate podobný, aj keď nie je taký rozšírený ako Facebook. YouTube má pre nás veľký význam, čo sa týka predstavenia trailerov, ktoré zrejme budeme k našim budúcim hrám pripravovať. Okrem týchto sú ešte aj siete s lokálnejším záberom, s ktorými sa ale na úrovni spoločnosti nejedná tak jednoducho, preto sa sústreďujeme skôr na spomínané tri, ktoré sú viac medzinárodne zamerané.

5. Keď ste dosiahli úspechy na poli vyvíjania online hier, plánujete skúsiť aj nové trhy, alebo sa budete držať hier ako doposiaľ?

Aj v samotných online hrách sú rôzne trhy, ktoré by sme radi dobyli :) Je tu trh spoločenských hier (ako WestWars na Facebooku), ktorý sa líši od trhu klasických prehliadačových hier (ako Grepolis). Potom tu máme trh klientských hier (MMOG), čo je ešte iná vec. V tomto roku uvedieme dve takéto hry, budú to Bounty Hounds Online a Tribonia, a sme veľmi zvedaví, ako na ne hráči zareagujú. Tak či onak, zostaneme verní princípu voľnej hry.

6. Zvažovali ste možnosť uvedenia nejakého druhu medzinárodného sveta hrdinov pre najlepších z každého lokálneho sveta hrdinov na Grepolise?

K medzinárodnému aspektu - už existuje medzinárodná verzia (v anglickom jazyku), v ktorej môžete súťažiť s hráčmi z celého sveta. A k druhej časti - áno, budú svety hrdinov pre najsilnejších hráčov hry Grepolis 2.0! :) Hneď ako niektorá aliancia vyhrá určitý svet (pravdepodobne asi po dvoch rokoch), týmto otvorí brány do sveta hrdinov. Príležitosť zahrať si tu dostanú všetci hráči, ktorí prežijú dobytý svet. A tieto svety budú obsahovať zvláštne položky, ktoré v normálnych herných svetoch nenájdete.

7. Plánujete uviesť hru podobnú Grepolisu a Tribal Wars ale koncipovanú pre modernú dobu? Myslím podľa toho, čo som počul, mnoho ľudí by zaujímalo, či sa počíta s hrou podobného typu len vrátane napríklad tankov, lietadiel a podobne...

Možno takéto niečo plánujeme, ale ak by to tak bolo, ešte by som vám o tom nesmel povedať ;)



Zdraví vás,
Dennis Heinert, PR Manager

original rozhovoru:

[SPOIL]Hi Skipi, no problem, I was just curious. Here are our answers:

1. Do the workers of Innogames have time and enthusiasm for playing any InnoGames game after dealing with games all day at work?

I guess the very most of us play our games at the office but also at home. We believe that it is important to know the games, to understand what players think about them and so on. For some of us - like the Game Designer - playing the games is an essential part of their work, indeed.

2. According to your experience, when someone play one InnoGames game do they try more of them? (E.g. I started with Grepolis but I tried Tribal Wars as well)

Yes, a lot of players play more than just one of our games. And of course we like it very much, when they do so :)

3. How do InnoGames look at concurrence in online games? Do you consider them a motivation that helps you move ahead or something you just need to tolerate?

It is more a motivation for us. As soon as someone publishes a game we like, we are very inspired to do it even better! However, we also want to assure that our games keep having something special, which all InnoGames# have in common.

4. What's your opinion and what feedback did you get on your games being spread through social network?

Facebook has become very important as it is very international and has a huge user base. We advertise our games there, but we also want to improve our game and company pages there. Twitter is a bit similar, however it is not spread that much as facebook. YoutTube is very important for us to promote our game trailers, which we will probably have for the very most of our future games. Besides them, there are some localized networks, which are not so easy to deal with as a company. That is why we focus on the mentioned three, which are the most internationalized.

5. When you already succeeded on the field of developing online games are you planning to try new markets, or will you hold on to online games?

Within the online games, there are already different markets that we want to conquer :) There is a market for Social games (like WestWars on Facebook) which is different from the market for normal Browsergames (like Grepolis): And then you have the market for Client Games (MMOGs), which is even another thing. We will publish two Client Games in this year, Bounty Hounds Online and Tribonia, and we are very curious for the feedback of the players there. However, we will stick to the free-to-play principle.

6. Have you been considering the eventuality of releasing some kind of international world of heroes for the best of each local world of heroes in Grepolis?

For the international point of the question, there is already an international version (in English language), in which you can compete with users form countries all over the world. And for the second part: Yes, there will be hero worlds for the strongest players in Grepolis 2.0! :) As soon as an alliance has won a certain world (probably after about 2 years), this opens the gate to the hero worlds. All players who have survived that world will get the chance to play it. And those worlds will have special content which does not exist on the normal worlds.

7. Are you planning to release a game similar to Grepolis and Tribal Wars but somehow modern time? I mean according to what I've heard many people keep asking if there will be a game similar to those they like but including tanks, aeroplanes and such...

Maybe we do plan something like this - but if this was the case, I was not allowed to tell you yet ;)



Best regards,
Dennis Heinert, PR Manager
[/SPOIL]

ak mate nejake otazky ktore su ale naozaj zmysluplne napiste ich ak budu dobre tak ich polozim niekedy nabuduce takze napiste ich a ja uz nejake vyberiem ked budem mat cas (dalsia otazky a zaujimavosti podla toho ako budem mat v praci cas ja a aj ludia s ktorymi komunikujem v innogames :) )
 

DeletedUser231

Guest
orakulu bohuzial to zaniklo takze to hodim aspon sem je to aj na novom webe co je pojkracovanie orakula palantir.g6.cz

Stránky jsou hezké OVŠEM! dával bych přednost, aby byli v Češtině!
Důvod: Jsem Čech a když si jdu počíst zpravodajský web čekám, že se nebudu muset namáhat s překládáním.. Omlouvám se ale toto je jediné -. Jinač web je hezký!:grepolis
 

DeletedUser3819

Guest
Musím souhlasit s Rebeliem, alespoň Grepolis CZ, by měl být v Češtině, ale jinak moc pěkný provedení.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Však vidno, že je to jakási BETA a to ještě v plenkách. Můžete se hecnout a jazykovou mutaci udělat sami ^^
 

DeletedUser231

Guest
Musím souhlasit s Rebeliem, alespoň Grepolis CZ, by měl být v Češtině, ale jinak moc pěkný provedení.

Však vidno, že je to jakási BETA a to ještě v plenkách. Můžete se hecnout a jazykovou mutaci udělat sami ^^

No, nebo je tu také možnost, že by tento Zpravodajský web byl ve dvou verzích. Tzn. Česká verze pouze v češtině a druhá verze, Slovenská celá ve slovenštině.
 

DeletedUser

Guest
Myslím si, že by to nebylo náročné, kdyby se někdo Obrtlikovi přihlásil jako překladatel, tak by tam šlo přepínat mezi jazyky.
Na druhou stranu; Slovenčina není zas tak těžký jazyk, aby byl překážkou ku čtení ;)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru