• Vážení hráči, ve středu 18.3. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.358. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Kavárna světa Dorylaion

ahoj šéfe. Vypadá to dobře, akorát bych to doladila, že by tam bylo

1) omezení použití zlatek na týden

2) a v alianci by bylo víc než 30 lidí, minimálně 60.

Pokud by se tam formovaly 60 členné aliance, bylo by to zajímavé z hlediska bojů o 2 - 4 místo. To první by měla ta zlatičská aliance, která hraje na všech servrech, to je jasné, s tím se evidentně nedá nic dělat. Ale my ostatní bychom si o ty další místa chtěli zabojovat se sobě rovnými.

Naposledy upraveno:
Co byste chtěli vymýšlet v 60 lidech, když top60 mám i na tom posledním světě, který kliknu 3x za den :D

Vsak nikdo nerika, abyste byli v 60, klidne si budte ve 30 a my ostatni budem v 60. Jedna se o max. pocet lidi v alianci a ne o povinny pocet.

ahoj šéfe. Vypadá to dobře, akorát bych to doladila, že by tam bylo

1) omezení použití zlatek na týden

2) a v alianci by bylo víc než 30 lidí, minimálně 60.

Pokud by se tam formovaly 60 členné aliance, bylo by to zajímavé z hlediska bojů o 2 - 4 místo. To první by měla ta zlatičská aliance, která hraje na všech servrech, to je jasné, s tím se evidentně nedá nic dělat. Ale my ostatní bychom si o ty další místa chtěli zabojovat se sobě rovnými.
někdo za týden použije víc zlata, jak ty za celou dobu. tak zase nebreč

Vsak nikdo nerika, abyste byli v 60, klidne si budte ve 30 a my ostatni budem v 60. Jedna se o max. pocet lidi v alianci a ne o povinny pocet.
No jde mi o to, že tu hru hraje asi tolik lidí, že při limitu ali 60 by se tam naskládali všichni, co to aspoň párkrát za den zapnou, takže nějaké 2.-4. místo by na takovém světě mohl dostat fakt každý, kdo se přihlásí jednou za 30 dní, aby z něj nebyl duch

:) Ja vubec nechapu proc se furt ozyvas.Vubec nemáš tušení jak často ostatní co nejsou v 1. alianci hrajou. Pokud vim, tak na predchozim svete jsi v 1. alianci. Tak nemluv, ostatni si chceme taky zahrat.

Je to presne naopak, pokud clovek do toho nevrazi tolik zlatek, tak o to vic u toho musi travit casu, aby to nejak vyvazil, a minimalne maji vsichni zaplý pípák. Dokonce i ve vzpoure. Tak bych uplne nemluvila o nejake neaktivite. Dokonce i ja, ktera to hraji rekreacne, protoze jsem tehotna, tak se u toho prihlasuji casteji nez 2 - 3x za den. Tak kde furt beres ty data, ze to lidi nehrajou nebo hraji malo. Jestli to neni spis tak, ze to lidi prestanou hrat, protoze vidi, ze proti zlatkarske alianci nemaji sanci.

Co se tyka poctu hracu ke konci hry, coz byva kolem 300 cca, tak mi prijde 60 hracu v ally dostatecnych, protoze jak uz jsem rekla, vsichni si chceme zahrat.

Jestli si tvoje ally chce hrat na vip klub, opet rikam - nemusite brat tolik lidi, mit 60 lidi v ally neni povinnost, byl by to maximalni limit.

No tady se budeme očividně točit v kruhu, ale tak ty zase nevíš, kolik času do hry dávají lidi v 1. ali, když pořád píšeš, že rozdíl dělají zlatky.
Mít zaplý pípák je spíš takový nutný základ, ale právě ještě na vzpouře zdaleka nestačí se přihlásit jen když jede útok a doufat, že něco ubráním, když jsem na tu hru jinak pořádně nechodil.
Data jsem vzal tak, že vím, jak ten svět klikám a kde jsem, tak předpokládám, že lidi níž tomu dávají podobně nebo ještě méně.
A o nějaký vip klub mi tolik nejde, spíš ať je na těch světech proti komu hrát a neposkládají se všichni aktivní do jedné aliance, protože na to jsou sloty.

:D Já ti říkám, že zlatky dělají opravdu rozdíl, uvedu příklad:

na světě Chania, která je o dominanci, má váš velitel a zakladatel aliance 41 měst, náš velitel a zakladatel má 15 měst. (hra běží cca měsíc) Dá se předpokládat, že oba začali zhruba stejně. Ty si myslíš, že tomu dáváme míň času a že tu hru flákáme, jinak bychom těch měst měli víc? Ne není to pravda, je to prostě rozdíl míň zlatek. To je celý. Dáváme do toho míň zlatek než vy. Jaký důkaz ještě chceš. Já to hraji 3 týdny a mám 7 měst, používám prémio, takže zlatky jsem už do toho taky dala, ale né na vyzlacení slotů a armády a jelikož hraji rekreačně, nejsem útočný typ, posílám spíš podpory. Ale ten rozdíl je až tak do očí bijící, že to opravdu nebude menší aktivitou.

Hlavně nevím, proč se to furt snažíš podsouvat mně, že to není o zlatkách, ale o neaktivitě, která narozdíl od tebe do toho vidí, protože jsem měla možnost hrát jak za vítězné tak za obranné ally během těch 16 let a mám za sebou 2x vítězství v Divech světa. Bohužel tahle hra už je jen o zlatkách a spoustu inteligentních lidí už to přestalo hrát. Opravdu to nikoho nebaví, a to se snažím tím psaním na foru změnit. Ostatně proto to tady je, abychom psali své názory.

Zrovna na Chánii se blbě něco ukazuje, když ten svět před chvílí začal a ještě je pomalý, což zlatičům nahrává, ale stejně ten náskok, co milda má na všechny ostatní dělá kombinace zlacení a aktivity, ne jen samotné zlatky, jinak by bylo více hráčů na stejných městech jako on.
Když je teda všechno o těch zlatkách, jak mi vysvětlíš, že když ve hře utrácím vesměs jen za rádce, tak mám na Amphipolis klidně o 15 měst víc, než lidi, kteří teď nechali desetitisíce zlatých v posledním eventu? Že by to bylo tím, že jak světy progresujou, tak se aktivní hráči postupně prodírají skrz všechny ty, kdo zvládají jen zlatit a zlatiči nahoře zůstávají jen když jsou taky aktivní?
Prostě kdo se chce herně posunout, tak hledá způsoby a kdo nechce, tak bude hledat výmluvy, proč není fér, když někdo jiný je lepší.

:D Zrovna na Chanii se to ukázalo přímo ukázkově. :D

Ale takových světů jako je Chanie je spousta, všude se děje to samé a většinou jsou za tím ti stejní zlatící hráči, kteří chodí zlatit na každý svět. Takže v Grepolisu je opravdu nutná změna a regulace. :) Proč se "elita" grepolisu tak bojí hrát server bez zlatek či s omezením zlatek, když jsou tak zkušení a aktivní? A my, ti "horší" hráči, co do toho vráží míň peněz a vypadáme, že se přihlašujeme jednou za 30 dní, se toho nebojíme vůbec. Zvláštní že.

To už se tady někde taky řešilo. Svět bez zlatek uvítáme, i kdyby to mělo být jen pro ukázku, že výsledek bude podobný. Problém je, že se takový svět nevyplatí dělat, když ten server se zaplatit musí

To už se tady někde taky řešilo. Svět bez zlatek uvítáme, i kdyby to mělo být jen pro ukázku, že výsledek bude podobný. Problém je, že se takový svět nevyplatí dělat, když ten server se zaplatit musí
Těžko bude podobný, leda by zlatiči přešli hromadně na skripty a různé podvody, aby si udrželi vysoké skóre. Takhle zatím nad tím nemusí moc přemýšlet, stačí jen zazlatit.

Navíc za pár let Innogames stejně zjistí, že víc zlatek z téhle hry už nevyrazí a že udělali chybu, když vše vsadili jen na zlatiče, i ti zlatiči si jednou založí totiž rodiny a nebudou chtít dávat všechny peníze do hry. :) Škoda, že u toho už nebudu, abych viděla, jak jim to vše najednou došlo.

Zpět