Prosímtě Finfi už nereaguj. Nemel tady blbosti. Hra by byla fér jedině v případě, že by do toho všichni dávali stejné prachy. Už to není on-line zdarma hra. V tuhle chvíli je to jen hra pro bohaté lidi nebo pro blbé lidi, kteří ty prachy v té hře utopí. Jsou lidi, kteří do toho dávají opravdu hodně peněz a mezi zlatkaře počítám i tebe, který s těma lidma obchoduješ, aby ti hodili pár zlatek, a ty sis tedy mohl taky za zlatky nakoupit nějaké výhody. Já samozřejmě obchodovat nebudu, nebudu obchodovat s nepřáteli, aby mě na jiném servru mohli víc sekat.
Myslím, že všichni jsme tuhle hru začali hrát, že byla zdarma, ale už je tu přezlatkováno a už to není o zábavě. Úplně mě nebaví hra, která začíná: Založte a vyzlaťte si město, kupte si armádu, kupte si všechno co jde, protože samotná aktivita fakt nestačí a je to takový boj s větrnými mlýny, bojovat proti někomu, kdo armádu nestaví, ale kupuje, kdo nestaví budovy, ale kupuje budovy. A ještě se pošklebuje ostatním, že jsou málo aktivní, protože do toho nevrážejí tolik peněz.

Nechápu smysl takové hry. Je to tady celé divné. Nešlo by to nějak urychlit, že by vyhrál ten, kdo vydraží vítězství nejvíc? Aspoň bychom se nemuseli zdržovat blbým hraním.