• Vážení hráči, ve středu 18.3. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.358. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Kavárna světa Dorylaion

Těžko bude podobný, leda by zlatiči přešli hromadně na skripty a různé podvody, aby si udrželi vysoké skóre. Takhle zatím nad tím nemusí moc přemýšlet, stačí jen zazlatit.
No a právě takoví, kteří nad tím nepřemýšlí a doufají, že stačí jen zazlatit, stejně nic moc nezahrajou ani na klasických světech

:D No, když my tady musíme psát na fóru, aby pak o nás někdo netvrdil, že jsme neaktivní, a že tomu věnujeme málo času.
Ještě štěstí, že to hraji jen rekreačně, a tak tu moc často nejsem.

No a právě takoví, kteří nad tím nepřemýšlí a doufají, že stačí jen zazlatit, stejně nic moc nezahrajou ani na klasických světech
Přesně takoví lidi jsou u vás v ally, kteří zlatkama přebíjí a zlatí nejvíc. Bez zlatek by si vůbec neškrtli. Tohle je čisté zlacení - 41 měst měst během měsíce. Proč support rovnou do balíčku nedá za nákup komplet vystavené město, ať se s tím zase tolik zdržovat nemusíte. Jedno město, pět měst, 20 měst, hezky udělat balíček, ať hra odsýpá.

No tam kde hraju se teď v eventu nejvíc předváděli enemy, kolik zvládnou narvat do eventu, aby měli bonusy na olky, až jim naši hráči posedají a několik zlatičů už jim přestalo hrát, když pořád zlatili jednotky jen aby jim je někdo zabíjel ve výhodném poměru. Taky na začátku vyzlatili první místa, ale postupem času jim to stejně bylo k ničemu

Proč si rovnou Innogames nedá do profilu hry, že se jedná o placenou hru.
Protože nejedná. Jen je třeba se smířit s tím, že si někdo nějaké věci za peníze ulehčuje a buď si říct, že nemám na to s ním držet krok nebo se kousnout a přehrát ho aktivitou + lepší strategií.
Pokud na světě nevydržíš dýl než měsíc nebo 2, kdy je tabulka hodně poznamenaná zlacením, tak to asi vidíš jinak, ale do konce světa se vždycky člověk může dotáhnout, pokud je aktivní a má alianci, která aspoň trochu za něco stojí.

:D Prosímtě Finfi už nereaguj. Nemel tady blbosti. Hra by byla fér jedině v případě, že by do toho všichni dávali stejné prachy. Už to není on-line zdarma hra. V tuhle chvíli je to jen hra pro bohaté lidi nebo pro blbé lidi, kteří ty prachy v té hře utopí. Jsou lidi, kteří do toho dávají opravdu hodně peněz a mezi zlatkaře počítám i tebe, který s těma lidma obchoduješ, aby ti hodili pár zlatek, a ty sis tedy mohl taky za zlatky nakoupit nějaké výhody. Já samozřejmě obchodovat nebudu, nebudu obchodovat s nepřáteli, aby mě na jiném servru mohli víc sekat.
Myslím, že všichni jsme tuhle hru začali hrát, že byla zdarma, ale už je tu přezlatkováno a už to není o zábavě. Úplně mě nebaví hra, která začíná: Založte a vyzlaťte si město, kupte si armádu, kupte si všechno co jde, protože samotná aktivita fakt nestačí a je to takový boj s větrnými mlýny, bojovat proti někomu, kdo armádu nestaví, ale kupuje, kdo nestaví budovy, ale kupuje budovy. A ještě se pošklebuje ostatním, že jsou málo aktivní, protože do toho nevrážejí tolik peněz. :D Nechápu smysl takové hry. Je to tady celé divné. Nešlo by to nějak urychlit, že by vyhrál ten, kdo vydraží vítězství nejvíc? Aspoň bychom se nemuseli zdržovat blbým hraním.

:D Prosímtě Finfi už nereaguj. Nemel tady blbosti. Hra by byla fér jedině v případě, že by do toho všichni dávali stejné prachy. Už to není on-line zdarma hra. V tuhle chvíli je to jen hra pro bohaté lidi nebo pro blbé lidi, kteří ty prachy v té hře utopí. Jsou lidi, kteří do toho dávají opravdu hodně peněz a mezi zlatkaře počítám i tebe, který s těma lidma obchoduješ, aby ti hodili pár zlatek, a ty sis tedy mohl taky za zlatky nakoupit nějaké výhody. Já samozřejmě obchodovat nebudu, nebudu obchodovat s nepřáteli, aby mě na jiném servru mohli víc sekat.
Myslím, že všichni jsme tuhle hru začali hrát, že byla zdarma, ale už je tu přezlatkováno a už to není o zábavě. Úplně mě nebaví hra, která začíná: Založte a vyzlaťte si město, kupte si armádu, kupte si všechno co jde, protože samotná aktivita fakt nestačí a je to takový boj s větrnými mlýny, bojovat proti někomu, kdo armádu nestaví, ale kupuje, kdo nestaví budovy, ale kupuje budovy. A ještě se pošklebuje ostatním, že jsou málo aktivní, protože do toho nevrážejí tolik peněz. :D Nechápu smysl takové hry. Je to tady celé divné. Nešlo by to nějak urychlit, že by vyhrál ten, kdo vydraží vítězství nejvíc? Aspoň bychom se nemuseli zdržovat blbým hraním.
Jestli to vidíš takhle tak tě lituju

Ty si fakt žiješ v nějakém distopickém světě daleko mimo realitu. To už nejde nazvat jinak
Tak vzhledem k tomu, že já jsem v reálném světě těhotná, zatímco ty si místo studia hraješ počítačové hry, tak si myslím, že v tom dystopickém počítačovém světě žiješ spíš ty. :D

No vidíš, tak budeš brzo moct trávit čas s dítětem místo psaní blbostí tady, které jsou zkušeným hráčům k smíchu a nováčky možná tak odradí, kdyby tě brali vážně.

Zkušený hráč - to bude asi zkušený zlatič :D

Jen ať si to každý přečte, ať ví do čeho jde. Mám 16 leté zkušenosti se hrou. Bez zlatek si nikdo neškrtne. Navíc se musí silně zlatit od začátku hry. A už od začátku hry musí mít kolem sebe hráč ideálně na stejném ostrově své lidi, svou ally, musí okamžitě pozvat vsechny cleny sve ally, aby zacali vsichni na jednom ostrove v jednu chvili, takze ta disciplinovanost tam musi byt.

A bez zlatek žádné vítězství nikdo nevybojuje, samotná aktivita fakt nestačí a takoví naivní inteligentní hráči jsou k smíchu ostatním zlatičům.

Bohužel bez regulace zlatek to bude na všech světech stejné jako na předchozích.

Naposledy upraveno:
Je mi celkem jedno, za kolik let se ti ani jednou nepovedlo držet s něma krok. Když jsem to zvládl po půl roce hraní, tak mě nepřesvědčíš o tom, že to nejde.
Opravdu bych byl rád za ten svět bez zlatek, aby podobní lidi viděli, že se i na takovém budou dít věci, za které si teď myslí, že někdo musel platit. Třeba že někdo bude mít po měsíci daleko víc měst než oni, protože jsou i lidi, kteří u té hry sedí a přemýšlí nad ní tak, aby ty sloty měli, ať už se zlatem nebo bez.

Zpět