Myslím, že tady nikoho nepřesvědčíš, pokud hraješ za zlatičskou alianci, kde se zlatí ve velkém např. váš velitel má 41 měst během měsíce na světě Chania, a to nevím, jak to chceš vysvětlit a že bys měl nějaké extra zkušenosti. Vlastně máš zkušenosti jenom pod zlatkaři. Tomuhle neříkám zkušený hráč, možná vychcaný hráč, co je schovaný v bezpečí silné ally. Ale nic ti nebrání, naopak hrát bez zlatek a proti zlatkářským aliancím, ať se předvedeš, jak ti to jde bez zlatek a bez obchodování se zlatkami. Místo toho plkáš, jak bys klidně bez zlatek hrál a oni taky, protože víš, že to admini nikdy neudělají, server bez zlatek.
No to by asi pro spoustu zlatkařů bylo velké zklamání, že ta hra najednou tak nejde. A že musí úplně trapně stavět budovy a získávat sloty jinak než zlacením.
Já si vlastně vůbec neumím představit, jak byste to hráli, vy ťuňťové. Vy to ani jinak neumíte. Asi byste začali používat zakázané skripty nebo něco takového a multi nicky a útočení v noci a bodování. Prostě je to o povaze hráče a charakteru. Když někdo má potřebu získat vítězství jakýmkoli způsobem, tak použije všechno, co není fér, aby vyhrál. A čistá hra mu nic neříká. A asi nemá fakt cenu se s tebou o tom bavit. Už jsi zkažený, a to jsi teprv mladý. Přesvědč mě ve hře, že to hraješ bez zlatek a proti zlatkářským ally. Takhle na foru schovaný pod zlatkaři mě fakt nepřesvědčíš.
Jsou to prostě jen hypotetické kecy, bez zlatek a bez zlatičů jsi zatím nic nedokázal.
Osobně si myslím, že mám mnohem větší zkušenosti než ty, protože já to hrála za všechny strany co jdou, se zlatkama, bez zlatek. Až si to vyzkoušíš taky, tak pak se můžeme o něčem spolu bavit a být na stejné úrovni. Úplně zapomínáš, že já tu hru hraji už dlouho. Každopádně je to na každém hráči jak to bude hrát, jestli s charakterem nebo bez, to je pravda. Kdyby lidi měli charakter, tak už se dávno domluví na nějakých fér pravidlech hry i bez nastavení vývojářů. A jelikož se tak neděje, tak asi není co k tomu dodat. Snad jen vývojáři zvažte to, nastavte server s omezením zlatek, ať tady můžou hrát i normální lidi. Díky.
Osobně si myslím, že mám mnohem větší zkušenosti než ty, protože já to hrála za všechny strany co jdou, se zlatkama, bez zlatek. Až si to vyzkoušíš taky, tak pak se můžeme o něčem spolu bavit a být na stejné úrovni. Úplně zapomínáš, že já tu hru hraji už dlouho. Každopádně je to na každém hráči jak to bude hrát, jestli s charakterem nebo bez, to je pravda. Kdyby lidi měli charakter, tak už se dávno domluví na nějakých fér pravidlech hry i bez nastavení vývojářů. A jelikož se tak neděje, tak asi není co k tomu dodat. Snad jen vývojáři zvažte to, nastavte server s omezením zlatek, ať tady můžou hrát i normální lidi. Díky.