• Vážení hráči, ve středu 7.1. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.353. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Kolka

Zdravím,chci se zeptat proč mi nejde vyzkoumat Kolka .Budovy akademie level 16,přístav na 11
Bodů mám 16 a mám i dost lidí ve městě.I přesto mi nejde zapnout zadat výzkum na kolku.
Díky za odpověď

Thasoss

Grepolis tým
Ahoj, vyzkoumat nebo postavit? Obyvatele a přístav totiž potřebuješ až na její stavbu. Zkontroluj v Akademii, že máš provedený její výzkum a pokud ne, tak že máš dostatek surovin na to ho provést.

Ahoj, vyzkoumat nebo postavit? Obyvatele a přístav totiž potřebuješ až na její stavbu. Zkontroluj v Akademii, že máš provedený její výzkum a pokud ne, tak že máš dostatek surovin na to ho provést.
Potřebuji to vyzkoumat ,ale stále mi nesvítí,že ji mohu zkoumat.Nevim přesně kolik surovin je na výzkum potřeba

Thasoss

Grepolis tým
Potřebuji to vyzkoumat ,ale stále mi nesvítí,že ji mohu zkoumat.Nevim přesně kolik surovin je na výzkum potřeba
Pokud hraješ přes mobil, musíš na ikonku toho výzkumu v akademii klepnout, aby se zobrazil popisek. Tam uvidíš potřebné suroviny i to, v kolik hodin se ti jich vytěží dostatek. Na PC stačí najet myší.