• Vážení hráči, ve středu 18.3. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.358. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Novinky v aktualizacích hry

takže jaký z těch příapdů to bylo u tebe ????

Jakmile se jednou zaregistrujete pod danou přezdívkou, není možné ji změnit, bohužel. Možné to je pouze ve zvláštních případech, kdy přezdívka obsahuje:

• například celé jméno, které bylo zadáno omylem
  • nebo je svým významem nějakým způsobem nevhodná a porušuje pravidla hry*.
Poté je možné kontaktovat herní podporu se žádostí o změnu.

Co si pamatuji, tak ani jedna. Pak třeba ArcimaQ na Arci ---- taky jeden z těchto důvodů ??? Když pak Apokalypso144 chtěl změnit na Apo, tak byl odeslán do zadní části těla.

Tak jakou pohádku tam máš dál .....

Ty herové jsou strašně přepálení. Podle mě by měli být hrdinové prostě jen podpora a ne, že třeba celá výroba stojí na jednom hrdinovi, protože dává 60% slevu... Vždyť je to pak směšný...

hele mě se asi zasekly všude hodiny, hlavně ty co ukazují datum, protože mám 26.3. a ještě není 1.4. abych tu novinku s obchodem bral vážně. to jako veřejně přiznáváte, že systém je natolik špatný, že nejste schopní odhalit lidi, co zakládají multiúčty a filtrují z nich zlatky na hlavní účet a trestat to ? nebo jak to mám chápat ? že jako ještě více chcete pomoci těmto lidem, protože vyzlatí rychle druhý město a můžou hrabat zlatky, protože se jim to ve výsledku vyplatí, jelikož hráči, co chodí pro zlatky mezi aktivními světy budou poctivě klikat město a než budou mít druhý, už bude vybráno .....

Ahoj, buď se půjde cestou časově náročných kontrol a řešení následků, nebo jednoduché a efektivní prevence. Uvědomujeme si, že jde o zásadní změnu, což sami v oznámení uvádíme, a nechtěli jsme to nechat zapadnout jen jako obyčejný bod na seznamu novinek příští aktualizace. Nutno dodat, že tato úprava není kvůli českému regionu: zde jsme tyto případy zaznamenávali jen zřídka. Byla to specialita především EN.

Letos očekáváme citelný skok kupředu směrem k posílení fair-play. Různá malá zdokonalování se na pozadí dějí skoro neustále, ale brzo začne vývoj velké novinky, kterou nám vývojáři již ukázali a vypadá to při nejmenším na papíře opravdu skvěle.

takže chápu to tak správně, že grepolis omezí boty, aby pak mohl vydat svého ofiko bota?
Nikoliv. Bude se jednat o novou prémiovou funkci, která bude - na rozdíl od nelegálního bota - dostupná všem. Dále - opět na rozdíl od bota - nepřivede aktivní poctivé klikače do nevýhody. Záměrem je ušetřit zejména v pozdní fázi hry spousty nudného klikání.

Zpět