Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na to ti viem odpovedať aj ja, je to preto že tieto bonusy existujú aj u nás úplne rovnako ako na US serveroch a nie je to tak ako píšeš.a další dotaz, to se ani tak netýká programátorů, ale spíš vedení... jak je možné, že v cizině, ted třeba konkrétně v USA, se poskytují bonusy při nákupu zlatek v výši 200 procent, když u nás je to max 100 procent...

Takže když už jsem to jednou měl a nevyužil, tak to už nikdy nebudu mít? ani po 10letech ?Ponuka na 200% príde na herný účet len jeden jediný krát, takže kto zaváha nemá.
hraji to 14 let, ale tuhle nabídku jsem snad nedostala ani jednou... na zahraničních během čtvrt roku třikrát... tak se nediv, že se divímNa to ti viem odpovedať aj ja, je to preto že tieto bonusy existujú aj u nás úplne rovnako ako na US serveroch a nie je to tak ako píšeš.![]()
OHLEDNĚ těch demoliček... fakt jsem viděla dobývací report, kde ta kolka sedí samotná jenom s demoličkami... řešili jsme to na foru ...Demoliční lodě nikdy proti kolonizační lodi nebránily. Stejně tak nebrání proti hydrám. Pokud je naplněna podmínka, že přežil nějaký doprovod kolonizační lodi, v pořádku se zahájí dobývání a demoliční lodě se zařadí v ten moment do obrany. Na této herní mechanice se nikdy nic neměnilo.
Co se týče bonusů na nákup, i u nás jsou skutečně +200% bonusy.Zobrazit přílohu uživatele 3250
Akorát jsou (velmi pravděpodobně - přesné podmínky totiž nejsou známy) spouštěny nepříliš aktivním účtům jako promo.
Ahojhraji to 14 let, ale tuhle nabídku jsem snad nedostala ani jednou... na zahraničních během čtvrt roku třikrát... tak se nediv, že se divím)