• Vážení hráči, ve středu 18.3. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.358. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Otázky pro vývojáře 2025

ted jsem narazila na případ, že jsem shodila hydrou všechny lodě u kolky tj. birky, ohně i trirémy a zůstaly tam jenom demoličky, které dojely jako podpora a přitom kolka zůstala stát... jak je to možné? změnilo se něco? demoličky ted kolku brání?

a další dotaz, to se ani tak netýká programátorů, ale spíš vedení... jak je možné, že v cizině, ted třeba konkrétně v USA, se poskytují bonusy při nákupu zlatek v výši 200 procent, když u nás je to max 100 procent...

a další dotaz, to se ani tak netýká programátorů, ale spíš vedení... jak je možné, že v cizině, ted třeba konkrétně v USA, se poskytují bonusy při nákupu zlatek v výši 200 procent, když u nás je to max 100 procent...
Na to ti viem odpovedať aj ja, je to preto že tieto bonusy existujú aj u nás úplne rovnako ako na US serveroch a nie je to tak ako píšeš. :D

Demoliční lodě nikdy proti kolonizační lodi nebránily. Stejně tak nebrání proti hydrám. Pokud je naplněna podmínka, že přežil nějaký doprovod kolonizační lodi, v pořádku se zahájí dobývání a demoliční lodě se zařadí v ten moment do obrany. Na této herní mechanice se nikdy nic neměnilo.

Co se týče bonusů na nákup, i u nás jsou skutečně +200% bonusy.1741626509985.png
Akorát jsou (velmi pravděpodobně - přesné podmínky totiž nejsou známy) spouštěny nepříliš aktivním účtům jako promo.

Otázka pro vývojáře:
Je možné přidat k hrdinům tzv. "pole působnosti"? Třeba to že hrdinova schopnost bude působit na všechna vlastní města na celém ostrově, popřípadě zvedat hrdinovi úroveň a tím mu zvedat i to pole působnosti?
Může to být klidně omezeno na jednoho dominantního hrdinu moudrosti a jednoho dominantního hrdinu války na ostrově, popřípadě moři.
Dále to může být spuštěno třeba od nějakého herního postupu (třeba od 20 měst) a dovolí to zvolit jednoho dominantního hrdinu (od 40 měst - 2 dominantní).
Jen mě to tak napadlo, mohlo by to ještě trošku oživit hrdiny ;)

Demoliční lodě nikdy proti kolonizační lodi nebránily. Stejně tak nebrání proti hydrám. Pokud je naplněna podmínka, že přežil nějaký doprovod kolonizační lodi, v pořádku se zahájí dobývání a demoliční lodě se zařadí v ten moment do obrany. Na této herní mechanice se nikdy nic neměnilo.

Co se týče bonusů na nákup, i u nás jsou skutečně +200% bonusy.Zobrazit přílohu uživatele 3250
Akorát jsou (velmi pravděpodobně - přesné podmínky totiž nejsou známy) spouštěny nepříliš aktivním účtům jako promo.
OHLEDNĚ těch demoliček... fakt jsem viděla dobývací report, kde ta kolka sedí samotná jenom s demoličkami... řešili jsme to na foru ...

Zpět