DeletedUser40
Guest
Vážení hráči,
připravili jsme zde pro Vás téma, abyste se lépe poznali s ostatními hráči tohoto světa. Ať už jste tedy v této hře naprostý nováček, nebo zasloužilý veterán, nebojte se a využijte této možnosti!
Doporučovaný formát* (zkopírujte si jej do Vašeho příspěvku, a poté jej jen upravte):
Jméno: Jak se jmenuješ na na tomto světě (nebo i v reálném životě)?
Moře: Na jakém moři hraješ?
Aliance: V jaké jsi alianci (tedy pokud v nějaké jsi)? Jsi s ní spokojen?
Předchozí světy: Na jakých světech jsi už hrál? Dosáhl jsi nějakého úspěchu (nebo Tvá aliance)?
Zajímavosti: Jaký typ hráče jsi? Jak dlouho už Grepolis hraješ? Máš ve hře více nepřátel než přátel? Kde bydlíš? Jaké máš záliby? Povíš nám o sobě něco víc?
*Samozřejmě, že nemusíte odpovídat na všechno, je to jen a jen na Vás...
Příklad:
Jméno: Jonik
Moře: 56
Aliance: Aliance nevedu, hraji sám za sebe.
Předchozí světy: Hrál jsem všude možně, ovšem nic závratného.
Zajímavosti: Jsem obránce, jenž si střeží svoji polis, a kterou nikomu nikdy za nic nedá. Grepolis hraji už více než rok, bydlím na Valašsku, mezi mé zájmy patří cyklistika a rybaření...
Případná diskuze je vítána!
připravili jsme zde pro Vás téma, abyste se lépe poznali s ostatními hráči tohoto světa. Ať už jste tedy v této hře naprostý nováček, nebo zasloužilý veterán, nebojte se a využijte této možnosti!
Doporučovaný formát* (zkopírujte si jej do Vašeho příspěvku, a poté jej jen upravte):
Jméno: Jak se jmenuješ na na tomto světě (nebo i v reálném životě)?
Moře: Na jakém moři hraješ?
Aliance: V jaké jsi alianci (tedy pokud v nějaké jsi)? Jsi s ní spokojen?
Předchozí světy: Na jakých světech jsi už hrál? Dosáhl jsi nějakého úspěchu (nebo Tvá aliance)?
Zajímavosti: Jaký typ hráče jsi? Jak dlouho už Grepolis hraješ? Máš ve hře více nepřátel než přátel? Kde bydlíš? Jaké máš záliby? Povíš nám o sobě něco víc?
*Samozřejmě, že nemusíte odpovídat na všechno, je to jen a jen na Vás...
Příklad:
Jméno: Jonik
Moře: 56
Aliance: Aliance nevedu, hraji sám za sebe.
Předchozí světy: Hrál jsem všude možně, ovšem nic závratného.
Zajímavosti: Jsem obránce, jenž si střeží svoji polis, a kterou nikomu nikdy za nic nedá. Grepolis hraji už více než rok, bydlím na Valašsku, mezi mé zájmy patří cyklistika a rybaření...
Případná diskuze je vítána!