• Vážení hráči, ve středu 18.3. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.358. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Rabalanc hrdinů

Díky za vyslyšení mého návrhu. I když nevím, zda je to kvůli mně, budu to pokládat za svou zásluhu :D (navrhoval jsem to zde)
Takže jen vykopíruji svůj návrh na úpravy (nový návrh se jich celkem místy i drží) (rozmezí je pro hera na první až max úrovni)
Afelédes (22% na výzkumy) - ten je dost podivnej, změnil bych mu bonus na 33-90% a i tak je to slabota
Argus (-11% z nákladů na lodě) - tam bych to snížil na řekněme 7,7 až 21 %
Aristotelés (-22% na ohně) - totální přepal, stáhnul bych na 11-30%
Atalanta (-11% z doby pohybu) - zvýšil bych na 16,5% až 45%
Cheirón (-22% na hoplity) - přepal, snížil bych na 11 až 30%
Christopulos (-11% z doby výstavby) - odpad, dal bych ještě navíc -11 až -30% z nákladů na budovy
Demokritos (22% na zvojení efektu) - dle mě dost silný, snížil bych na 16,5-45%
Euribya (-11% na trirky) - tam bych naopak zvednul na 16,5 až 45%, protože trirky se moc nepoužívaj a tohle by je mohlo boostnout
Ferkyón (-11% ze stavby pozemky) - slabé, dal bych 27,5 až 75%
Filoktétés (-22% surek na luky) - dal bych 11-30%
Heraklés (22 přízně z útoku) - slabota, dal bych mu místo toho, že začarování útoku odesílatelem stojí o 22 až 60% méně přízně
Jáson (22% kořisti navíc) - bohužel v dnešní době už zbytečné (myslím, že se netýká přízně, tam by se asi používal) - dal bych mu, že útok s ním dává o 3,3 až 9% víc bitevních bodů
Lysippe (16% na jezdce) - jak jsem psal, zde bych dal 16,5 až 45%
Melousa (16% na vozy) - zde bych dal klidně 22% až 60%, protože jsou vozy málo užívané
Odysseus (-22% na čas a náklady na meče) - dal bych 11 až 30%
Parifaistés (-11% času na stavbu lodí) - dal bych 27,5 až 75%
Perseus (-6% z nepřátelských mýtických jednotek) - řekl bych že slabé, dal bych mu 11 až 30%
Tvůj návrh je úplně k ničemu.....Hlavně Aristotelés tam jsi úplně mimo.....

nevšiml jsem si že by to někdo zmiňoval tak jen přidám že to zaměření hrdinů čistě off nebo deff mi přijde škoda že je uplně u všech, minimálně ten Hektor mi přijde takto skvělý a používám ho rád takto jak je, že si ho dám do TRPO města kde mi zlepšuje ty meče ale zároveň tam můžu útočit prakama po ostrově a taky mají bonus a funguje to tak dobře.

Pokud platí toto:

Pozor! Velká změna!
Aristotela a Démokrita budeme nově považovat za vzor pro vyvážení ostatních hrdinů na konkurenceschopnou úroveň. Už na ně nebudeme nahlížet jako na ty, které je zapotřebí srazit dolů, protože stojí nad ostatními. Věříme, že vás tohle potěší.

potom změny pro Rekónos, Terylea, Ylestrés a Androméda jsou pořád nedostatečné a tito hrdinové jsou pořád výrazně slabší než třeba Aristoteles. Navíc se budou muset pořád přeposílat suroviny z měst s těmito hrdiny.
Mě by se pro hrdiny s bonusem pro suroviny líbila úplná změna mechaniky : bonus na suroviny by byl nižší, ale platil by pro všechny města aliance + spojenců na ostrově. Pro stavbu divů by měl potom tyto hrdiny každý.

10 % => 20 %
Jeho bonus zkrátka zarovnáváme na úroveň Aristotela, jak jsme vysvětlili v úvodu.

zkrátka ????
tak načo máme potom diskutovať ked si to aj tak spravíte podla seba ??? :D:D
takže max bude 40percent to sa nezmení ? ale mne to je jedno :D pri rýchlych svetoch vám stačí lode hrať už len na argusa :D

andromeda je fajn na takej urovni na začiatku
hlavne zlepšite príjem minci na pomalých svetoch to je katastrofa....

Co se stalo s myšlenkou skocení titánů? Proč nemá Aristoteles rovnou schopnost -100% surek a času na lodě? Prostě ti chcípne flotila, tak postavíš okamžitě další (pardon, za 6 minut, protože okamžitá rekrutace trvá min 1 sekundu na jednotku) a jedeš!!! Možná bych rovnou zrušil systém surovin, protože se stejně nebudou používat, když bude vše zadarmo :D. Toto nechte radši, jak to je.

Zpět