• Vážení hráči, ve středu 18.3. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.358. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Novinka Rozloučení

Milí hráči

Je to již 14 let, kdy jsem vstoupila do světa online her společnosti InnoGames. Začínala jsem na pozici komunitní manažerky hry Lagoonia, po jejím ukončení jsem přešla na The West. Chvilku poté mi byl předán Grepolis, který prošel spoustou novinek a vylepšeních. Byla jsem u zrodu nových bohů. Hra přinesla nová zakončení hry a větší zábavu u nových událostí. Graficky se také posunula o několik lvl dál. Nemluvě o aplikaci a možnosti hrát téměř non-stop. Být komunitním manažerem tak skvělé hry, jako je Grepolis, byl pro mě posláním. Bohužel i v ráji občas zaprší a po tolika letech strávených za obrazovkou počítače toužím po reálném životě, pocítit čtyři roční období na vlastní kůži a ne je vidět se střídat za oknem. Nastal čas se odpojit a můj účet DELETE.

Bylo mi ctí být součástí této úžasné komunity po dobu více než 10 let. Ráda bych vám poděkovala za čas, který jsem s vámi tady strávila, spoustu zábavy, nezapomenutelných momentů, námořních bitev a srazíky. Našla jsem zde i skvělé přátele. Často jsme měli rozdílné názory a ne všechna moje rozhodnutí byla ta nejlepší. Uvědomuji si to a děkuji za všechnu zpětnou vazbu, nápady, podporu a připomínky.

Mé působení na pozici komunitní manažerky Grepolis bude ukončen k 15.03. 2026.
Vašim novým CM je nyní skvělý administrátor Forseti, kterému tímto přeji mnoho úspěchů na této pozici.

Přeji vám krásné prožití velikonočních svátků, hodně radosti a dobré energie.

Miko

Zpět