děkujeme za vaši zpětnou vazbu...
Takže pokud to chápu dobře, tak teď místo okna, kde jsme si mohli jedním kliknutím přidat jakoukoliv sílu, teď máme jiné okno, kde trvá 5 plných scrollnutí dostat se od shora dolů (na mé myši) a 2 kliknutí přidat jakoukoliv sílu.
Jsem jediný, kdo to vidí jako masivní zhoršení?
Se simulátorem pracuji poměrně často a už teď mě to štve. Ty 2 kliknutí bych asi přežil, ale proč sakra muselo být to okno scrollovací?
Ani nezmiňuji, že tento upgrade ani nebyl dotáhnut do konce a chybí propojení bonusů a procentuálního ukazatele síly pozemky/loďstva u obránce i útočníka.
Simulátor zjevně dělali programátoři zaměření na funkčnost a nikoliv uživatelské pohodlí a velice pochybuji, že ho testoval kdokoliv jiný než ti samí programátoři, kteří nový simulátor vyráběli. Bůh ví, jestli ho vůbec testovali v prostředí hry.
Předchozí verze simulátoru by ode mě dostala 7/10, ty -3 body za chybějící síly a špatný přístup k hrdinům.
Nový simulátor dostává 2,5/10 a to se ještě cítím štědře. Špatný přístup k hrdinům zůstal, ukazatel síly pozemky/loďstva je rozbitý a hlavně každá simulace je bolestivým zážitkem.
Snaha se cení a změny jsou dobré, ale proboha vývojáři, zkuste testovat věci na zkušebním vzorku hráčské komunity, než něco vypustíte.