Pokročila debata?Návrh i vzniklá diskuze byly předány vývojářům. Jakékoliv budoucí pokračování debaty bude předáno samozřejmě taktéž. Děkujeme!
V poho. Som si vedomí toho, že to Star robí. Ja tiež využívam herakla na dobyvku na stavanie letek, prípadne heraklujem niekoho na zakúzlenie olek/letek. Bola by blbosť to nechať využívať len jednu stranu.To stejné se ale děje na vaší straněa třeba já to mám okoukané od vás
ahoj stáre
možná by se mohlo udělat něco s tím heraklem, protože je to moc OP.
To je samozrejme jednoznačný rýchly fix, ale myslím si že Herakles by bol po takejto zmene de facto úplne zbytočný. Chcelo by to skôr kompletne toho hrdinu prerobiť. Udržanie konceptu získavanie dodatočnej priazne by bolo fajn ale je ťažké vymyslieť niečo čo nie je ani úplne zbytočné ani totálne OP.a co to udělat tak, aby si přízeň z herakla dostával pouze při útocích?
Toto se nelíbí hráči 5776 a romanbobčiksamozřejmě to může být mnohem efektivnější, než jen kradení přízně, ale dost časově náročné. musel bys útočit na nejbližší město co v nejkratším časovým intervalu ( 1x za 5 min +- ) s tím, že dotyčný by ti v tom městě musel taktéž každou chvíli točit pouze minimální počet jednotek.. nevim, kolik je přízně na max. heraklovi, protože jsem to nikdy nedělal, ale mohlo by to být x přízně * 12 / h.. takže pokud dostaneš 50 přízně za útok, tak za hodinu uděláš 600 přízně.. když je v obraně herakles, tak můžeš udělat za hodinu klidně mega![]()