DeletedUser
Guest
Rozhodli jsme se pro Vás vytvořit zbrusu novou soutěž, v niž nehraje ani tu nejmenší roli spisovatelský či grafický talent. Zde budou soutěžit o vítězství pouze vědomosti, bystrost a schopnost přemýšlet.
Jak už jsem nakousl, rozhodli jsme se pro Vás vytvořit kvíz, jenž bude trvat 14 dní. Každý den se tu objeví: V tomto vlákně, nová hádanka, rébus atp (Na kterou budete odpovídat v již brzo vytvořeném vlákně). Za každou správně zodpovězenou otázku získáte jeden bod, kdo bude mít za oněch 14 dní největší počet bodů, vyhrává. Pokud nastane skutečnost, že se objeví remíza, nastane rozstřel, ke kterému je prozatím zbytečné se věnovat.
Pravidla:
[SPOIL]
1)Každý hráč se může zúčastnit pouze jednou pokud se přijde na někoho, kdo se soutěže účastní dvakrát... Bude vyloučen
2) Každý může odpovědět jen jednou denně na onu otázku(hádanku)
3) Je zakázáno editovat své příspěvky.
4) Samozřejmě je též zakázáno zbytečné spamování v tématu odpovědí
5) Grepolis team si vyhrazuje během soutěže kdykoli změnit pravidla či výše odměn (Avšak reálnost toho, že se toto odehraje se skoro a téměř rovná mizivé nule - Ale nikdy neříkej nikdy [/SPOIL]
Co v této soutěži nabízíme?
Zřejmě nejžhavější motivací jsou zlaťáky, jenž získají 4 uživatelé s největším počtem bodů.1 místo: 400 zlatých
2 místo: 300 zlatých
3 místo: 200 zlaťáků
4 místo: 100 zlaťáků
Dohromady si tedy zahrajeme o 1000 zlaťáků, skrytých ve 4 místech, z toho nám vyplývá, že šance na výhru při zavedení 4 místa je výrazně vyšší pro každého z Vás.
Pár dalších vychytávek:
1) Odpovědi budete psát do tématu, v němž běžní uživatelé neuvidí odpovědi druhých - Pouze ty svoje. Takže se znemožní ukořistění snahy druhých či "opisování"
2) Pokud si nevíte rady s otázkou, můžete mne pomocí soukromé zprávy 5x za hru poprosit o nápovědu. Ovšem s penalizací, že pokud vyhrajete, strhne se Vám za každou nápovědu 10 zlaťáků.
3) Systém kontroly IP adres téměř zabezpečuje, aby se jeden člověk zúčastnil soutěže 2x či vícekrát
4) Pokud se někdo bude vydávat za organizátora soutěže a bude po Vás vyžadovat Váši odpověď či Vás bude vydírat aby jste za něj požádali o nápovědu, okamžitě mne kontaktujte. Soukromá schránka dotyčného bude zkontrolována a pokud budou nalezeny jakékoli stopy po Kyberšikaně, bude okamžitě onen účastník soutěže vytrestán. Zneužití této pravomoce se krutě trestá!
Soutěž bude probíhat od 6.9 do 20.9.
Jakékoli dotazy směřujte na mne či do pokecu/diskuze o této hře
Na průběh prvního kvízu se můžete mrknout zde
Rizael
Naposledy upraveno moderátorem: