Ahoj,
pro upresneni informaci posilam jeste jednu SZ.
1. Strava a piti: a) Piti si kazdy bere sam, jedine co je zarizene je pivo, a to svijany (podekujeme brufovi a slozime se na sud), tzv alko i nealko si berte svoje.
b) Jidlo: V patek vecer budeme grilovat, tak si vemte maso, parky, kolbasy, kazdy na co mate chut, nasledujici dny bude strava individualni, resp. v arealu by mela byt restaurace, ale nevim jak se tam vari, od majitele sem to moc nepochopil, dzytak se to nejak zaridi.
2. Veci s sebou: Vemte si- spacak, teple i letni obleceni, plavky, svuj talir a pribor, sportovni obleceni, kdo muze tak rozkladaci sedacku (nevim kolik mista je u ohne), propisku, k ugilovanemu masu nejakou omacku nebo dresink dle chuti, sklenku (na drinky, nealko, pivo atd).
3. Cas prijezdu: Idealne mezi 18:00 - 20:00, pokud prijedete v jiny cas, tak mi to aspon napiste
4. Veskere informace jsou na foru hry grepolis, mrknete tam. Menil se i kemp na zacatku dubna, takl aby nekdo neprijel jinam.
5. Rozlozeni chatek necham ciste na vas, nebudu vymyslet kdo s kym bude v chatce. Meli bychom mit asi cely areal pro sebe, takze POHODA

6. Ja a miko bereme prenosny wifi router, heslo dame pouze v nejnutnejsich pripadech, kdy nekdo nebude mit data atd. Je zakaz se pripojovat na wifi hromadne, nebo i postupne. Vice info na srazu.
7. Pri prijezdu na sraz se mi nahlaste, nejdriv asi budeme resit penize za ubytko, abych to pak z vas nedrtil sekerou nebo kladivem
8. Jedeme si sraz hlavne uzit, pokecat, tudiz kdyz nekdo prijede z jiny alli, nebudeme ho sikanovat atd, taktez po nocnim klidu dodrzujte jiste hranice normalniho chovani.
Tod asi vse, v pripade dotazu piste SZ, jsem tu pro vas,
tesim se, smrtcheck