Forseti Grepolis tým 9. kvě 2026 #1 Co říkáte na World Masters 2026? Povídejte, těšíme se na vaše názory!
smrtdeath Úterý v 11:36 #3 Idete tam niekto? Rad by som sa pridal k niekomu z czsk, hram vzbury vacsinou SK este od Bety.
Lyra Úterý v 14:12 #4 Ne, jsme tam jen my dva, taky hledám. Možná je to nějaká taktika přihlásit se později, aby člověk nebyl moc blízko středu.
Ne, jsme tam jen my dva, taky hledám. Možná je to nějaká taktika přihlásit se později, aby člověk nebyl moc blízko středu.
Lyra Středa v 11:37 #5 Vypadá to, že naši nejlepší hráči, co tam šli, vytvořili alianci Atleti (M45) - Benaldinho, Charlemagne, Blue Punisher 300mg, Flexo, German199, DynamicAdush, masakrovac, kachna80, 1111111 ROMANIA a ROMANIA II -tam jsem já a smrtdeath, to je rumunská aliance a mluví se tam jen rumunsky jinak další čeští hráči ve světovém grepu jsou: kekule222, Fido, Kostic 69 Vsichni jsme tam rozhazeni. Naposledy upraveno: Včera v 06:06
Vypadá to, že naši nejlepší hráči, co tam šli, vytvořili alianci Atleti (M45) - Benaldinho, Charlemagne, Blue Punisher 300mg, Flexo, German199, DynamicAdush, masakrovac, kachna80, 1111111 ROMANIA a ROMANIA II -tam jsem já a smrtdeath, to je rumunská aliance a mluví se tam jen rumunsky jinak další čeští hráči ve světovém grepu jsou: kekule222, Fido, Kostic 69 Vsichni jsme tam rozhazeni.