zdravím, jistě znáte zápisník světa Tau
http://forum.cz.grepolis.com/showthread.php?6694-Z%C3%A1pisn%C3%ADk-ze-sv%C4%9Bta-Tau&p=124847#post124847 , opět bych ráda udělala malý průzkum snad se vám téma bude líbit a rádi mi odpovíte i si článek přečtete , teď k věci co mne zajímá ?
Jaký jste hráč ? Oznámkujte se sebekriticky , jak ve škole : 1 výborný jsem king grepolisu, 2 chvalitebný zasloužím si pochválit kdykoli, 3 dobrý jsem dobrý hráč ( ne tak dokonalý, ale dobrý ), 4 dostatečný mé schopnosti hrát grepolis jsou dostačující ( rozeznám biremu od ohnivé lodi ), 5 nedostatečný jsem lama a nevadí mi to však já se to ještě naučím .
Můžete též to, jaký jste hráč popsat slovy, jste hráč co ovládá každý detail hry, časování, strategii ( dobývání, kam postupovat s městy, vlastní obranu atd. ), jste diplomat, jste hráč v ústraní co se moc neprojevuje, jste rebel co vždy odporuje, jste schopný použít - využít cokoli k výhře byť by to mohlo být ne etické , ale neporušující pravidel, tak povídejte, jací jste hráči, jste nervák ve hře a často vybuchujete, nebo kliďas ať se děje co se děje, berete grepolis, jako svůj druhý život, nebo hra je něco kam sem tam nakouknete a lážo plážo vás hra tolik netankuje ??
za odpovědi děkuji , já hráčka lioke- a moderátorka fóra salupos
= = =
0. někde daleko za mnou sou ty 1 king grepolisu
arogantní + manipulátor + s etikou pouze pro dobro vlastní ali jinak schopen čehokoliv ale to už víš ne

a nervák pro chyby vlastních hráčů či spojenců
= = =
3, spíše klidný a trpělivý. Čekající na svoji příležitost. Převážně nechám hráče se rozbít o moje opevnění, ať za pomoci spoluhráčů nebo bez nich, když můžu pomůžu, ale jsem opatrný abych své města nedostal do nebezpečí.
= = =
2-3 těžko se posuzuje sám sebe

ovládám naprostou většinu prvků hry tedy včetně časování i jisté míry strategie

no někdy používám neetické prvky a to když si píšu s hráčem, kterému chci poslat kolku, ale jinak jsem kliďas, co se týče hry
= = =
Beru Grepolis tak vážně že chodím na oběd s jinými hráči a probíram s nimi strategii

Tudíž si dávám 3
= = =
hele mama mi vždy řikala že sem jednička mlada mi rika zejsem jednička proto si davam 1
= = =
[SPOIL]cus princezno,pisu ti k danemu tematu..mam na svete Tau sice jiny nick coz mne ted stve,ale zmenit se to neda.Grep hraju pres 4 roky a porad me tato fantasticka hra bavi,byt jsem s ni chtel kolikrat seknout z ruznych duvodu(domkari,neaktivci,rypalove

),ale pokud mi napise platny hrac z byvale ali,ze zacina novy svet a rad by mne tam mel neodmitnu..znamkovat se urcite nebudu to by meli souperi a spoluhraci,ale skoro vse podrizuju alianci nemam rad nefer hru (pokud mi nekdo v OZ nadava nehlasim to suportu) spis si hrace vychutnam,dokazu byt hodne rebel kdyz mne nastvou domkari a neaktivci,nebojim se dat na forko svuj nazor,byt s tim treba par lidi nesouhlasi,ale takovy jsem i v osobnim zivote.Neovladam veskere detaily hry nemam pipak nepouzivam casovac a takove zbytecnosti spis sleduju statistiky jako je grepostats a podle toho se ridim,take nejsem diplomat,ale dokazu par veci sjednat,ale pokud se potrebuju dostat na urcity ostrov,tak se tam dostanu ve spolupraci s ali nebo jednotlivcu a zalezi na schopnostech daneho hrace,ktery mesto vlastni zda ho ubrani zase ve spolupraci se svou ali,nebo je to hrdinny kapitan korkoran(ted nemyslim konkretniho hrace pokud takovy nick existuje)..jinak jsem celkem klidas razim heslo pokud ztratim mesto nic se nedeje vezmu si jine:-DD Opet se chystam na jare s grepem skoncit ale vim ze mi ogari napisou tak se necham ukecat a vratim se tentokrat s origos nickem:-DDD [/SPOIL]
= = =
[SPOIL]
Tak já se tedy oznámkuju:
Viděl bych se tak něco mezi 4-5
Jsem diplomat, ale z časových důvodů momentálně na odpočinku. Tento svět hraju pro relax, jinak jinde alianci vedu a už tradičně od kappy, kde jsem převzal žezlo po předchozím zakladateli, který ji vedl od Alfy, takže se snažím zachovat tradici. Vyhovuje mi spíše dobývání, proto tady svou alianci nemám. Grepolis beru jako sport, vyhrát může každý, kdo se tomu věnuje poctivě. Nesnáším podvádění, to ke sportu a ke hře nepatří. Soupeř je pro mne inspirací. Všichni jsme na jednom "hřišti" a smysl pro fair play je pro mě důležitý. Rád pomůžu komukoliv, kdo pomoc potřebuje a není pro mě problém podat ruku nepříteli a popřát mu štěstí ve hře. [/SPOIL]
= = =
Ahoj

no tak abych se nepřechválil, tak bych sám sebe bych ohodnotil tak za 3..... nejsem nějak extra aktivní ve fórech ani extra neútočim, ale snažim se zapojit tam kde je potřeba.... a zatim mi vždy děkovali, jelikož jsem vždy přijel včas a tam kde jsem řekl.... a bylo to vždy užitečné.... takže si myslím že 3 je pro mne výstižná známa -)
= = =
3-. Když jsem tu tak jsem v klidu, pokud mi jde int.
= = =
někde u prostřed asi za 3
= = =
Já se považuji za dobrého hráče ohodnocení lepší trojka, bývám v tabulce nahoře v kill bodech, hru znám , co ke hře potřebuji vím a ve hře mám slušné výsledky, považuji se za dobrého útočníka, umím hráčům poradit herně i diplomaticky .
diskuze
anketa