Já teda nechci nic říkat Seale ale reálně jsem tě na těch dvou světech co jsme se potkali neviděl hrát nějak extra na Rhamusu tě nabodovala Ali... a z Abdery jsi radši utekl takže bych radši mlčel o tom že někdo dostal bídu někde možná dostal ale ne o tebe
Nemám rád cherry-picking, takže když už unášíme tohle vlákno na debatu o mě, tady je moje rekapitulace roku 2022:
1. Pandosia - Výhra Lama Teamu, Devast porazen a resetován v 30. den světa, společně s většinou jeho aliance, seal top5 celý čas
2. Rhammus - Výhra Lukeho Kuřátek, seal 2. místo (přes 2,5mil bodů a 140 měst), spoluorganizace divů, sypání divů 205% mého podílu (311 milionů surovin jsem nasypal sám)
3. Sinop - Výhra Zkus být tučňák, seal se celý svět držel v top5 bodů a top6 BB, zasloužená porážka - soupeř byl lepší.
4. Taras - Ještě se hraje, vyhrá Dračí Horda, seal součást vedení, první polovina aliance.
5. Zancle - Ještě se hraje, vyhrá aliance Sealovi hvězdní tuleni, seal zakladatel, vůdce, top20 (pozn. ke světu -
@milda66 moment)
6. Abdéra - Ještě se hraje, vyhrá Psycho Pacienti, zasloužená prohra, seal se napojil později a nic moc nepředvedl
7. Berytos - Ještě se hraje, vyhrá Dračí Horda, seal spoluzakladatel a součást vedení, top10 v bodech i BB první měsíc
8. Carphi - Ještě se hraje, nerozhodnuto, seal založil jednu z frakcí, odevzdal města a nehraje
9. Dimale - Ještě se hraje, vyhrá Lama Team, seal nehraje.
Podtrženo sečteno, máš pravdu co se týče Abdéry, ale za to že jsem z 9 světů tento rok nastoupil na 7 a 5 z toho vyhrál, za to se opravdu nestydím
Pokud se nepletu, Devastator vyhrál v roku 2022 jen Sinop.