Ne jen mutakovej Emopy taky rád plaká na supportu
![]()
Kvalitativně na vás nemáme, tak to musíme hrát přes support
Ne jen mutakovej Emopy taky rád plaká na supportu
![]()
Vysvětlíš mi prosím jak lze použít diak na útok co jde na dobyvko? To by mě docela zajímalo:-DDD
Možná lepsi kterékoliv kouzlo než diák.) ale na to příjdeš,neboj.
No jo, jsme lamy, co dodat... Ale tak čest nám, že to proti takovým profíkům stále nevzdáváme a bojujeme!Vysvětlíš mi prosím jak lze použít diak na útok co jde na dobyvko? To by mě docela zajímaloasi nějaká nová funkce že se dá kouzlit i na útoky co jdou na dobyvko
Tady vypisuješ,ale olkama neuhneš.Vysvětlíš mi prosím jak lze použít diak na útok co jde na dobyvko? To by mě docela zajímaloasi nějaká nová funkce že se dá kouzlit i na útoky co jdou na dobyvko
Jo hlavně ty tomu moc přispíváš, takovýho (vulgarity) bych si určitě někdy vzal taky do Ali , běž se radši učit do školy, věřím že 9. Třídu zvládneš, když se na to budeš soustředit jak na vyplakáváni na supportuKvalitativně na vás nemáme, tak to musíme hrát přes supportani to poslední dobou nefunguje ale
![]()
Víš někteří hráči narozdíl od tebe mají i reálnej život ty uplakaná nuloTady vypisuješ,ale olkama neuhneš.![]()
Ani nevíš kolik to obnáší prácetaky bych pogratuloval, kdyby neměl pouze vyzlacenou kulturu a nenechával se pořád bodovatto umí každá číselnice tohle
Neboj ta přijdeKoukám Trhač hraje svět konečně kde má víc jak 50 měst, akorát tu top 15 v bojovníkách tak nějak nevidímkde se to zadrhlo Mistře?
Potřeboval jsem bb a ano nemít prozirku tak do toho neletím ale mám tak jsem tam poslal 3 letky no a?On se snaží dnes letěl do dobývka, kde bylo 400k deffu
No a nic... Ale proto většina Ali na tučňáky nemá nárok... Protože si lidi říkají mám prozirku pošlu tam své letky... Ale pak nebudeš mít až to bude opravdu potřebaPotřeboval jsem bb a ano nemít prozirku tak do toho neletím ale mám tak jsem tam poslal 3 letky no a?
vždyt je event a ty letky má hned znovuNo a nic... Ale proto většina Ali na tučňáky nemá nárok... Protože si lidi říkají mám prozirku pošlu tam své letky... Ale pak nebudeš mít až to bude opravdu potřebatimova hra je to co většina cz Ali postrádá
o čem to mluvíš?Pacienti,tak jak pokračuje bodování? Gratuluju,posíláte tuhle hru někam kam jsem nikdy nechtěl.))) Jen tak dále (y)...