děkujeme za vaši zpětnou vazbu...
Opovažte se do názvu vkládat "r"!
A jaká rychlost vyšla jako nejžádanější v tom jak jste se tady ptali jaký server bychom si přáli? Jestli to je v tom vláknu sesumírované omlouvám se jenom mě tam odkaž díkyRychlost 3 bylo naprosté maximum, které nám bylo tentokrát umožněno. Obecně se již má rychlými světy šetřit, tedy jich bude méně. Až bude možné spustit rychlý svět (4-5), máme aktuálně v plánu vzpouru.
Vzhledem k rychlosti odpovědi, tak to byla určitě rychlost 1, divy s pomalým zakončením a morálka jako bonus.A jaká rychlost vyšla jako nejžádanější v tom jak jste se tady ptali jaký server bychom si přáli? Jestli to je v tom vláknu sesumírované omlouvám se jenom mě tam odkaž díky![]()
Rychlost 3 bylo naprosté maximum, které nám bylo tentokrát umožněno. Obecně se již má rychlými světy šetřit, tedy jich bude méně. Až bude možné spustit rychlý svět (4-5), máme aktuálně v plánu vzpouru.
Je tam mrtvospíš mi napište co se tu děje než tam půjdu pro zlatky jsou tam aspoň pandy nebo tak nějak ta skupina zlatičů![]()
je tam malikspíš mi napište co se tu děje než tam půjdu pro zlatky jsou tam aspoň pandy nebo tak nějak ta skupina zlatičů![]()