Furt tu vidím jen pláč umíš i něco jiného ?![]()
![]()
![]()
milana co už není ani milan?
Ale musíš mat riadne nudný život keď tu takéto veci píšeš![]()
Možná že máte lepší score. Ale historie se neptá. Jedeme na finální vítězství.1v1 sme mohli dat na tegei keby ste sa neposrali a nespojili tam ste dostávali riadny naklad od 2-3 hráčov ... tu na tomto svete ste ochutnali vlastnú medicinu z minulého tak k tomu len toľko... tu máte skore snami 9:53 a ešte tu hráš neskutocneho hrdinu co bez zlata sa ani nevysere
Vzhľadom k tomu ze bude globálny svet tak jak to ešte niekedy po tomto svete zapnem tak moje kroky budú smerovať tam kde ti z radosťou ukážem jako sa to hra![]()
Když to vemem v přepočtu na hráče, tak jim celkem hodně nakopáváme prdel, ne?Možná že máte lepší score. Ale historie se neptá. Jedeme na finální vítězství.
To máš bilanciu zo svojou akadémiou? Poďte zavolajte viacerých nech je sranda![]()
Myslím tu na externe ty tupec
A neviem kto teraz plače
Jediný kdo tu pláče jsi ty. Je mi tě lito. Příště vás musí být aspoň. Jednou tolik aby jste měli šanciMyslím tu na externe ty tupec
A neviem kto teraz plače
jj pôjdem ešte na Poľský, Fínsky a Maďarský svet zohnať niakych žolikov nech mi pomôžu vás poraziť![]()
Pre mňa podstata hry je aby som sa poriadne zabavil a neskutočne sa mi to pri vás darí)
Najvyšší čas si tu niečo pripomenúť ty lamo
Ztýneček dne 16.11.24 v 23:44Takže takhle:
Hrajeme tu od začátku proti přesile, snažili jsme se nějak doplnit počty, aby to mělo nějaký smysl.
Což se nám moc nepodařilo, možná opticky ano, ale herně vůbec.
Aktivně nás tady hraje jen pár, což do budoucna celkem dost postrádá smysl.
Proto bych se chtěl pobavit o nějaké možné spolupráci. Nechci psát nějaké důvody atp, prvně bych rád zjistil, jestli se tu ta možnost nabízí.
Do budoucna si myslím, že stejně některé ali ze spojka proti sobě půjdou, protože bude potřeba dělat body, když my například třeba už nebudem
Ze ste prosili o spoluprácu také lamy ako my ... no hanba vám tfuj