• Vážení hráči, Dne 10.05.2023 (středa) bude hra aktualizována na verzi 2.287. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru
Endrewko

Poslední aktivita Příspěvky Informace

• Endrewko
      Endrewko odpověděl/a na téma Diskuze Diskuze světa Imbros.
      Nič není neobmedzené :D
    • Endrewko
      no ale zas musíš to brát z té stránky, že ti hráči nijak neporušují pravidla hry a pouze efektivně využívají herní mechaniky... já v tom...
    • Endrewko
      Ja tomuhle nepochopim :D konecne udelali neco co bylo dobre a i mezi hraci ten mod byl oblibeny a oni reknou ze se jim to nelibi :D...
    • Endrewko
      Endrewko reagoval(a) na příspěvek od Cháron82 ve vlákně Diskuze Diskuze světa Imbros s reakcí Poděkování Poděkování.
      Díky za odpověď ač ji vidím nerad. Byla to pro mě asi nejlepší novinka co přibyla nemuseli jsme po nějaké hranici bodů jak *vulgarita*...
    • Endrewko
      Endrewko odpověděl/a na téma Diskuze Ze světa Golgi.
      jezzis jeste horsi uvaha... tohle mam taky rad kdyz nekdo rekne "vsak je event a mam to hned spatky" ... no ano mozno mas ale co ti...
    • Endrewko
      No a nic... Ale proto většina Ali na tučňáky nemá nárok... Protože si lidi říkají mám prozirku pošlu tam své letky... Ale pak nebudeš...
    • Endrewko
      Endrewko odpověděl/a na téma Diskuze Ze světa Emporion.
      Je. Využívání mulťáků a dovolené na blokování ostrovů :(
    • Endrewko
      Endrewko reagoval(a) na příspěvek od koudet2 ve vlákně Diskuze Ze světa Golgi s reakcí Poděkování Poděkování.
      Parádní hráč Grepa :cool:
    • Endrewko
      Skôr kto je Mistr Trhac, zatiaľ som ho videl len vypisovať hovadiny na fóre... No ofense, už chvíľu nehrám... Žeby nejaký nový talent?
    • Endrewko
      Endrewko odpověděl/a na téma Áreova armáda.
      technicky vzato lítají :) neutopí se
    • Endrewko
      Trauma z grepu rozhodne nemám :D nehraju už nikde a vlastně ani tady to poslední dobou nečtu ale Isi mě tagnul tak jsem to proletěl a...
    • Endrewko
      no praveze ja umim oddelovat svety ale jen do urcite miry, kdy to ma smysl a prave jsi to potvrdila tim cos napsala... vzdy se snazim...
    • Endrewko
      @asukita ja si moc dobre pamatuju na Olympii a co jste mi tam provadeli a bylo to uplne to same od te doby te moc nemusim... na kamarada...
    • Endrewko
      trafena hus zagaga
    • Endrewko
      Endrewko odpověděl/a na téma Diskuze Ze světa Dimale.
      nectu :D ale prectu to vecer tedy....
  • Načítání…
  • Načítání…