• Vážení hráči, Dne 10.05.2023 (středa) bude hra aktualizována na verzi 2.287. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Poslední aktivita Příspěvky Informace

• kostič 69 reagoval(a) na příspěvek od RHEE1 ve vlákně Diskuze Ze světa Golgi s reakcí Poděkování Poděkování.
      kto neutoci v noci akoby nezil
    • kostič 69 odpověděl/a na téma Diskuze Ze světa Golgi.
      je sranda jak tu píšeš že je to prasárna a kdo ví co, ale si pamatuji jak jsi mi na abdeře psala, že pokud nepřestanu utočit/pipat v...
    • kostič 69 reagoval(a) na příspěvek od Endrewko ve vlákně Diskuze Ze světa Golgi s reakcí Poděkování Poděkování.
      @asukita ja si moc dobre pamatuju na Olympii a co jste mi tam provadeli a bylo to uplne to same od te doby te moc nemusim... na kamarada...
    • kostič 69 reagoval(a) na příspěvek od Ztýneček ve vlákně Diskuze Ze světa Golgi s reakcí Poděkování Poděkování.
      Za mě standartní postup, dělalo se to už x let zpátky, když někdo byl nad sílu jedince, tak se hold musela zapojit celá aliance. Nějaké...
    • kostič 69 reagoval(a) na příspěvek od Ztýneček ve vlákně Diskuze Ze světa Dimale s reakcí Poděkování Poděkování.
      Co sem cpete stále aliance? Radši budu hrát solo, než být členem lamek. To že někdo má stálou alianci, neodůvodňuje fakt, že na každém...
    • kostič 69 reagoval(a) na příspěvek od Ztýneček ve vlákně Diskuze Ze světa Dimale s reakcí Poděkování Poděkování.
      Kdybyste to pochopili, tak nemáte na každém světě 2 a více alianci od prvního dne :D
    • kostič 69 reagoval(a) na příspěvek od Mistr Trhac ve vlákně Diskuze Ze světa Dimale s reakcí Poděkování Poděkování.
      Jo a ještě bych k tomu dodal že je docela smutný že za těch x měsíců co už tam nehraju jsi pořád v žebříčku bb stále zamnou :) plus ti...
  • Načítání…
  • Načítání…