• Vážení hráči, Dne 29.03.2023 (středa) bude hra aktualizována na verzi 2.284. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Poslední aktivita Příspěvky Informace

• kovi1976 reagoval(a) na příspěvek od sealedfate ve vlákně Nastavení světa Helike s reakcí Poděkování Poděkování.
      Vážení hráči! Blíží se nám velikonoční event, tak musíme spustit svět už tohle úterý! Již 21. března otevře své brány 89. svět Helike...
    • kovi1976 reagoval(a) na příspěvek od Thasoss ve vlákně Novinka Změna systému sankcí za přestupky s reakcí Poděkování Poděkování.
      Vážení hráči, rozhodli jsme se přistoupit ke změně systému sankcí za přestupky proti pravidlům hry. Po třech měsících, které uplynuly...
    • kovi1976 reagoval(a) na příspěvek od stargazers ve vlákně Diskuze Ze světa Emporion s reakcí Poděkování Poděkování.
      Najlepšie nastavenia a zaujímavý svet, ja som viac než spokojný. <3
    • kovi1976 odpověděl/a na téma Diskuze Ze světa Emporion.
      pro mně jako zakladatele pacientů je to celkem šílený svět tak se to hodí pro mně :D Ale je to furt zajímavé to jsem nečekal, ale tak to...
    • kovi1976 odpověděl/a na téma Diskuze Ze světa Golgi.
      nakupujte surky co jiného tu dělat :D Vůbec mi to tu nejde, ale nebyl moc čas no :(
      jestli vám to spustí :) Já se radši ani nekouknu na tak skvělé nastavení, když už mě ukecali abych zůstal jinde přeci jenom parta se...
      nebojte prý furt jsem nejlepší na zkažení hry ali a vydržte do konce měsíce se spustí určitě :D
      ale jinak furt zajímavý svět ano rozložili jste pacienty prostě překáželi aby jste mohli na sebe, ale to je to zajímavé evidentně nikdo...
      k tomuhle se odmítám vyjadřovat je to tu běžná praxe dejte nám vše jinak jste špína zamyslete se nad sebou já to beru proto jsem v pohodě :D
      tak už se to celkem rýsuje ten svět a když nejsilnější aliance neuzavřou nějak mezi sebou spojka tak by to mohl být zajímaví svět i když...
    • kovi1976 reagoval(a) na příspěvek od Thasoss ve vlákně Diskuze Ze světa Emporion s reakcí Poděkování Poděkování.
      Já na to mám - tak si poskočím, tak si vyskočím Já na to mám - jsem v balíku a tak mám všude známý Já na to mám - všechno zaplatím...
      jaké zatím se vše různě přesouvá a rozpadá zítra se snad už něco rýsovat bude :D
    • kovi1976 reagoval(a) na příspěvek od sealedfate ve vlákně Diskuze Ze světa Emporion s reakcí Poděkování Poděkování.
      Za zdržanie môže @Devastator1 , tak sa mu poďakujte
    • kovi1976 reagoval(a) na příspěvek od Thasoss ve vlákně Diskuze Ze světa Emporion s reakcí Poděkování Poděkování.
      Ano, může za to Devastator1. Zdržel otevření pro CZ a čtyři další regiony. Jeho chování je vskutku neslýchané. Tentokrát už ale svou...
      ach jo tak se jde zase čumět už jsem v práci a zase nic :D Tohle je už spíš komedie radši psát o den později a když to bude dřív lidi...
  • Načítání…
  • Načítání…