• Vážení hráči, Dne 10.05.2023 (středa) bude hra aktualizována na verzi 2.287. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru
Thasoss

Poslední aktivita Příspěvky Informace

• Thasoss
      Thasoss odpověděl/a na téma Diskuze Ze světa Golgi.
      Ekonomická převaha se nakonec samozřejmě projeví, protože i pozdě dorazivší suroviny se počítají. Zatím je pro mě nejpřekvapivější, že...
    • Thasoss
      WATAHA jako první postavila 1. úroveň všech sedmi divů! Druzí Fake tučňáci mají zhruba 30 minut zpoždění. WATAHA nejspíš těží z...
    • Thasoss
      Stavění divů světa (mimo hromadné bojové akce) byla část hry, která mě nejvíc bavila. Precizní time & mikromanagement. Psát prakticky...
    • Thasoss
      Tak už zítra. :cool: Hodně štěstí všem aliancím při plnění cílů, které si stanovily!
    • Thasoss
      Thasoss odpověděl/a na téma Diskuze světa Délos.
      Momentálně ano.
    • Thasoss
      Thasoss odpověděl/a na téma Diskuze Diskuze světa Imbros.
      Popletenou ikonku obsazujícího útoku z pohledu obránce jsme již předávali k opravě, ale Iluze je pro mě novinka. Pokud k tomu něco...
    • Thasoss
      Thasoss odpověděl/a na téma Diskuze Diskuze světa Imbros.
      Poprosím o dodání screenshotu primárně z pohledu obránce a pokud se zadaří, tak i z pohledu obránce (ze stejného boje). Klidně do PM...
    • Thasoss
      Thasoss odpověděl/a na téma Seznam hráčů grepu.
      Seznam všech hráčů nikde veřejně není. Statistické portály čerpají jenom z dat světů: aby ses v nich promítnul, musíš na světě hrát...
    • Thasoss
      Thasoss odpověděl/a na téma Diskuze Diskuze světa Helike.
      Jenom bych chtěl upozornit: Spamování útoků s cílem omezit hráči ovládání účtu (tedy vygenerování neopodstatněné zátěže) je proti...
    • Thasoss
      Ahoj, měsíc od spuštění světa.
    • Thasoss
      Thasoss reagoval(a) na příspěvek od MrCreditCZ ve vlákně Diskuze Ze světa Golgi s reakcí Poděkování Poděkování.
      On použývá hacki, já to vyděl. On si gyvnul 1.000.000 goldů. To se mu to pak hraje.
    • Thasoss
      A vidím, že Hatchies už má přes 150 měst. :eek: Přitom několik dní sepisuju, že u řady ocenění již nelze dosáhnout nejvyšší úrovně, a...
    • Thasoss
      Thasoss reagoval(a) na příspěvek od Zombicz ve vlákně Diskuze Ze světa Golgi s reakcí Poděkování Poděkování.
      GRATULUJEME HRÁČI 5776 k držení krásných 100 měst svých členů aliance. Nebýt hráče SyncMaster97, který zmíněnému hráči již řadu měst...
    • Thasoss
      Thasoss odpověděl/a na téma Diskuze Ze světa Emporion.
      There are no public holidays in the Czech Republic (they were during Mondays 1st and 8th May) currently, but yeah, the weather is nice...
    • Thasoss
      Thasoss odpověděl/a na téma Diskuze Ze světa Emporion.
      What do you mean?
  • Načítání…
  • Načítání…