• Vážení hráči, Dne 29.03.2023 (středa) bude hra aktualizována na verzi 2.284. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru
tomx1

Poslední aktivita Příspěvky Informace

• tomx1
      tomx1 reagoval(a) na příspěvek od Mistr Trhac ve vlákně Diskuze Ze světa Dimale s reakcí Poděkování Poděkování.
      Ano před začátkem světa jsem se zeptal 2 lidí jestli tam jdou každopádně prvně jsem se ptal Galaxyho a pak až jsem psal Hatchiesovi a...
    • tomx1
      tomx1 odpověděl/a na téma Diskuze Ze světa Dimale.
      Trosku vic ucty k ostatnim spoluhracum bych cekal od tebe. Ten svet jsi vyhral diky vsem nam Psycho Pacientum a Vikingum ne jen tem par...
    • tomx1
      tomx1 reagoval(a) na příspěvek od Mistr Trhac ve vlákně Diskuze Ze světa Dimale s reakcí Poděkování Poděkování.
      Je vtipný jak se to že jsem napsal že bych rád viděl Lama Team na dobyvku změnilo v to že tady někdo brečí že se zneužívá bodování se a...
    • tomx1
      To je spíš často vídané množství při heraklování ne?
    • tomx1
      Od koho ty bb beru ? No prakticky stále od jedný aliance jmenujou se Tučňáci :)
    • tomx1
      Viděl jsi že bych hrál na nějakým dobyvku špatně? Myslím že ty čísla ukazují něco jinýho nemyslíš? :)
    • tomx1
      Počkat myslíš jakože co se týče dobyvka? Protože to byla jen Abdéra a to pokud vím se na tom vítězství podílel jen protože ho před divy...
    • tomx1
      Jo a ještě bych k tomu dodal že je docela smutný že za těch x měsíců co už tam nehraju jsi pořád v žebříčku bb stále zamnou :) plus ti...
    • tomx1
      Bojíš se tam vlézt stejně jako ta tvoje Ali protože víme jak by to dopadlo zatím co já nemám strach jít na vzpouru :)
    • tomx1
      Však já nic neříkám každopádně pokud hráč chce být mezi nejlepšími stejně do toho bude muset investovat stejně času jak na dobývání tak...
    • tomx1
      Pěkný že 6. zářez tak co se takhle přestat bát a vlézt taky jednou na dobyvko ale jo chápu tam by to byl během dvou týdnů reset tak proč...
    • tomx1
      tomx1 reagoval(a) na příspěvek od Thasoss ve vlákně Diskuze Ze světa Dimale s reakcí Poděkování Poděkování.
      Raději Olymp?
    • tomx1
      tomx1 reagoval(a) na příspěvek od koudet2 ve vlákně Diskuze Diskuze světa Helike s reakcí Poděkování Poděkování.
      Tak on Devast má dlouhodobě problém správně vyjádřit co myslí. Souhlasím s ním však v tom, že poslední dobou se mi fórum také líbí méně...
    • tomx1
      tomx1 reagoval(a) na příspěvek od Thasoss ve vlákně Novinka Změna systému sankcí za přestupky s reakcí Poděkování Poděkování.
      Vážení hráči, rozhodli jsme se přistoupit ke změně systému sankcí za přestupky proti pravidlům hry. Po třech měsících, které uplynuly...
    • tomx1
      tomx1 reagoval(a) na příspěvek od Thasoss ve vlákně Diskuze Ze světa Golgi s reakcí Poděkování Poděkování.
      Jsme limitovaní výkonem serverů. Do rychlosti 5 lze garantovat stabilitu, při vyšší už nikoliv.
  • Načítání…
  • Načítání…