Pokyny:
Jelikoz jsme v jakesi chatove oblasti a jsme lidi, chovejme se proto normalne. Prosim take vsechny, ze pokud se cokoli stane, nebo se neco
na pokoji rozbije, dejte to ihned vedet. Vyhneme se tak neprijemnostem. Jinak si chodte kam chcete, ale bylo by dobre dat take vedet kdy se vratite atd.
Jak jste jiz postrehli, na srazu se bude grilovat, tak si vemte kazdy svoje maso, klobasky atd. Taktez se budeme skladat na pivo (kdo ho bude pit) tak si s sebou
vemte pullitry, popripade whiskovky na drinky. Neni na skodu si vzit s sebou i talirek, pribor a samozrejme omacky atd k masu. Proste jsme vetsina
dospeli lide a tak vime co se slusi a patri a co budeme potrebovat. O pitny rezim se nestaram, stejne vsichni budete jen lemtat alkohol,
nealko se da zaridit, jen musite dat vedet dopredu.
Predpoved jeste neni, tak nevime jake bude pocasi, takze si vemte jak letni (holky rozhodne plavky

) a i teple, venkovni obuv do terenu, bezky,
skafandr a potapeckskou vystroj.
Rozhodne si vemte dostatek penez, KARTICKU ZDRAVOTNI POJISTOVNY (nenesu zadnou zodpovednost za vase zdravi), popripade pas kdyby nekdo chtel emigrovat.

Byl bych rad, kdyby se soutezi zucastnili vsichni, a to i ti, kteri prijedou tzv. mimo (napr. kdyz s sebou privezete manzelku atd), preci jen ja a
Miko s tim mame spousty prace tak aby si to kazdy uzil.
Podrobnosti ke stravovani:
Nedaleko by mela byt nejaka hospoda, takze tam budou obedy, vecere je grilovani a snidane jsou domluvene primo na baraku (na tom se domluvime
v patek vecer co by si kdo pral). Takze se na snidani bude prispivat par drobaku (rekneme kazdy 30,-)- jen ti co si o snidani predem reknou.
PROSIM, KDO MA JAKE DOTAZY, PTEJTE SE, URCITE JSEM NEZMINIL VSE ALE KDO NA TO MA MYSLET, ZE?
Pevne verim ze tenhle sraz se povede alespon tak jako ten posledni