tohle a zvlášť tučné bych chtěl vypíchnout
[SPOIL]
Tak je otázka jestli tím získal nějakou výhodu nad ostatními. Můžeš taky křižovat dráhu, pokud soupeře nijak neomezíš nebo si nezkrátíš vzdálenost. Jestli na to byl limit několik dnů, tak ta výhoda získatelná hodinou navíc není podle mne taková, aby výrazně ovlivnila výsledky. (Uznávám, že porotci mohli strhnout pár bodíků v hodnocení, ale jestli vyhrál s náskokem, tak by to vliv nemělo).
Něco jiného by bylo, pokud by zájem o soutěž byl enormí a hlásilo se desítky děl, případně kdyby na soutěž bylo pár hodin...
Ten termín tu je proto,
aby ta soutěž netrvala měsíce, ne proto aby se striktně rozlišovalo mezi těmi co to stihli a těmi, co o hodinu ne ... a jestli se to někomu nelíbí ať zavolá kriminálku a dá to k soudu

Souhlasím s Kruelem, do svědomí by si měli sáhnout především ti kterým celý týden nic nevadilo a pak se najednou ozvali ...
Co se pořadí týká hlavní slovo mají organizátoři takže je jen na nich kdo bude kolikátý, takže diskuze na tohle téma je bezpředmětná.
Kruel napsal/a:
(o tom věděl každej kdo hlasoval)
[/SPOIL]
malmignatta: Značné přihlížení vidět je, na druhou stranu jsem v tomto skeptický i já - ale prostě to má v rukou tým a může přihlédnout k anketě a my to neovlivníme. Ty a Tuaki jste měli nejvíc hlasů, to je i ve stupních vítězů zachováno (zaslouženě za kvalitní kresbu), akorát sám nevím, proč jsem byl dokonce druhý (když už, tak maximálně třetí), na to jsem ale vliv neměl. A jak moc jsem si přes všechna ta morální dilemata své umístění zasloužil, to nevím, to ví jenom Grepolis tým, bohužel.
Každopádně malmignatta a Sultan mi otevřeli oči, že morální problém to opravdu je a MŮŽE mít celkem znatelné následky. A já si nechci zbytečně (uznávám, je to jen kvůli mé hlouposti v souvislosti se zpožděním) kazit svou pověst, pokud vůbec dobrou mám (i když už teď jsem si ji pokazil), a nechci to teda ještě završit tím, že bych si výhru sobecky nechal (i když mé důvody by nebyly úplně sobecké, ale odůvodněné mým dilematem).
OBĚ STRANY MAJÍ SVÉ DOBŘE
ODŮVODNĚNÉ NÁZORY, TAKŽE TÍM BYCH
DISKUZI NA TÉMA DILEMATU UZAVŘEL A POSUNUL SE DÁL. OMLOUVÁM SE TEDY ZA DISKUZI, KTEROU JSEM VYVOLAL (ale rozhodně jsem to nečekal a nikdy bych to nechtěl), DÍKY VŠEM ZÚČASTNĚNÝM A DÍKY TĚM, KTEŘÍ MI OTEVŘELI OČI Z MORÁLNÍHO HLEDISKA.
______________________________________________________________________________________
NOVÉ TÉMA - JAKÝ JE VÁŠ NÁZOR?
Mám dva nápady (možná dost hloupé):
1. nápad:
Vyhlásit novou několikadenní anketu, jestli mám nebo nemám nárok na odměnu (jestli si ji zasloužím i přes zpoždění, nebo jestli ne když jsem vložil svou kresbu o hodinu později a proti morálce vyhrál). Tato teze musí v anketě být nezaujatě a nestranně formulována spolu s odkazy na svou kresbu a na tuto diskuzi. Cílem je to, že to nechám opět na štěstí tak, jak jsem to nechal původně (jako když jsem přetáhl). A podle toho, jak anketa dopadne, tak to závazně udělám - nechám čistě a jen na vás ostatních, já na to opět nebudu mít žádný vliv, protože o tom rozhodnete vy.
... pokud vás nemám zbytečně zatěžovat tím, co jsem si způsobil sám, mám druhý a asi ještě hloupější nápad
2. nápad:
Ač jsem si s kresbou dal práci a cítím, že si odměnu zaslouží, je tu morální dilema a nechci poškodit malmignattu a čtvrtého v pořadí (předpokládám, že to měl být mixtyx). Proto navrhuji kompromis k uspokojení všech: vzdám se 200 zlatých ve prospěch pro malmignatu, která být mého vyřazení ze soutěže by byla na druhém místě + 400 zlatých (skoro polovinu mé výhry) pro mixtyxe, který kvůli morálnímu problému hodinového zpoždění je poškozen.
3. varianta:
prostě nechat celých 800 zlatých mixtyxovi (nebo tomu, kdo vlastně je 4., ale předpokládám to) a malmignatta se posune na druhé místo
Chci znát váš názor.
Díky