DeletedUser
Guest
Pište své postřehy, návrhy, pochvaly i kritiku. Každý má svůj názor a může ho vyjádřit 
Velmi rozumné a střízlivé čtení v rozhovorech.![]()
Moc pěkné. Aspoň někdo umí přiznat, že do hry sype zlatky.
To cením.![]()
Pokud ti vadila má pochvala, neměl jsi na ni reagovat. Napsal jsem na toto téma svůj názor, a píšu svoje názory.moje reakce na piskota nebyla jen na to co napsal zde. Jeho prispevky o tom jak zlaceni je spatne jsou po celem foru![]()
*thumb up*BB - muzou mit vedle sebe hrace, kteri se prihlasi 2x za 1 den. Rano a vecer daji stavet armu a ty jim to behem dne vzdycky zlikvidujes.. To neni umeni nabrat BB
Ano, pochopil mě úplně jinak, než byla myšlena moje poznámka. Ale to je jedno.Já myslím, že jste se tady trošku nepochopili. Piškot to napsal takovým všelijakým stylem. Ale spíše si myslím, že Briz0wna pochválil za to, že to přiznal a nestydí se za to. Já to taky přiznám. Taky dám do hry nějakou tu kačku. Né moc, ale malinko ano. Vzhledem k faktu, že nepiju, nechodím do hospody, jezdím na kole, které jsem si koupil před pár lety sice za moc, ale teď do něho dám pár kaček ročně, tak si to mohu dovolit![]()
Prave, tim ze pokazde pises jinak je to uplne jina vec.
Jinak muj nazor na to kdo je dobry hrac a kdo ne... nejde o SB ani o BB v zebricku. Dobry hrac je takovy, ktery dokaze posadit 40 utoku do 10 sec pred dopadem KL a dalsich 40 podpor do 10 sec po KL.
Myslim si ze jiny ukazatel tady neplati.
SB - muzou to byt zlatkari domeckari s minimem BB
BB - muzou mit vedle sebe hrace, kteri se prihlasi 2x za 1 den. Rano a vecer daji stavet armu a ty jim to behem dne vzdycky zlikvidujes.. To neni umeni nabrat BB
Casovani - pokud jsi dobry v tomhle, vzdy si jen ukazes na mesto a je Tve.
Ale já nechci.Prťko, když vidíš útočníkovy jednotky i obráncovy, dá se to odsimulovat.![]()
Tobě prostě přijde normální bejt chlap a měnit názor co vteřinu.Ano, píšu pokaždé jinak.
Pánejo, a víš k čemu slouží takové to vylepšení z ostrovních misí na rychlejší pohyb vojsk?Tobě prostě přijde normální bejt chlap a měnit názor co vteřinu.
Helenc, simuloval jsem dva tvoje útoky... oba dvakrát, u obou se na stejnej výsledek bez prémka prostě nedostanu...![]()