Vážení hráči,
ve středu 16.10.2024 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.323.
Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení.
Více informací najdete na herním fóru
Buďte pozdraveni, smrtelníci!
Na Grepolis přicházejí hrozné časy! Jste připraveni vykouzlit skvělé odměny během podzimní události, která nese název Zaklínací kruh. Sbírejte obětiny, používejte je v temných rituálech a vyčarujte si fantastické odměny!
Více informací najdete na herním fóru
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Dopoledne jsem to sledoval, živě, online, akorát se to strašně sekalo. Nicméně Lotyše našinci porazili, takže máme aspoň částečně spravenou chuť od švédské porážky. A zítra v šest večer hurá na Švýcary. Tam jsem zvědav, jak to dopadne.
CZ : SK 3:0 to si troufám říct, že nečekal nikdo... a to je teprve konec první třetiny... uvidíme, zda Slováci otočí. Ale moc bych tomu nevěřil. Protože on samotný výsledek 3:0 po teprve první třetině je poměrně dost demotivační.
No já o naší repre špatně mluvit nebudu. Vadí mi tam dvě jména ... jeden z nich snad bude zraněný a druhého musí vystřídat svaz. I když jsou oba jedna rodina ....
Pak budeme minimálně o polovinu lepší.
Ale fandit a věřit budu vždycky nám až do konce. Čekám útočný hokej s velkým nasazením a vyhrajeme 4:3 První gól dají Amíci a pak je rozjedeme