Tak i já přidám svůj komentář.Tvůj trailer sem si raději pustil dvakrát po sobě.Nejprve sem shlédnul celý trailer a napodruhé sem vnímal jen zvuk a efekty.Líbí se mi na začátku takové to tajemno.Člověk neví co ho v upoutávce vlastně čeká,ale jakmile dojde na první spouštění sound efektů,tak zbystří a čeká co nám tu autor naservíruje.
Musím ti pochválit hudební doprovod.Tu skladbu znám,jen si nejsem přesně jistý od jakého autora pochází,ale řekl bych ,že to je od: Two steps from hell
V traileru je vidět více obrázků přímo ze hry-jen bych to trochu zpomalil,tak o jednu vteřinu (i když vím,že čas je zde nepřítel) ,protože představit něco co musíš "narvat" do maximální délky 2 minut není žádná sranda,(a nápadů je tolik),takže autor šetří čas jak to jen jde.
Druhá věc,kterou bych asi poupravil je toto:V traileru je od stopáže 00:46:00 vidět ohnivá loď a titulek postav město.Místo plamenometné lodě bych raději zvolil přímo obrázek města-->následně střih kde by už bylo pomocí time lapse vidět rychlá stavba města.
Pokračujeme dále.Opět ta samá situace,kde je obrázek plamenometné lodě a titulek vybuduj armádu.Místo toho obrázku plamenometné lodě bych raději zvolil jen titulek vybuduj armádu a pak nechal ten pěkný náhled všech vojenských jednotek a mýtických potvor.(opravdu velmi povedené)
To samé u dalšího střihu "získej přízen bohů" opět stačil jen titulek a pak nechat ten pěkný náhled božstva (chválím oblohu,která se tam náramně hodí) -opravdový Olymp.
Dále opět obrázek plamenometné lodě a titulek "bojuj" opět stačil jen efekt titulků s názvem "bojuj"-->následně nechat ten střih a ukázat slideshow flotily a pěchoty (velmi se mi líbí,takový ten efekt poletujícího modrého popílku?) tohle na mě hodně zapůsobilo.
Místo toho obrázku plamenometné lodě by stačil opět jen titulek "bojuj" a nebo ukázat jiný obrázek.Něco jako voják třímajíci v ruce meč a ve tváři výraz křiku-->tohle by bylo dobré.
(Více méně se jedná o ten obrázek plamenometné lodě

,která je nám neustále představována.Místo ní by bud stačil jen efekt titulků a nebo to nahradit jiným obrázkem)
A jdeme do finále-->dobyj celý svět

líbí se mi ten efekt rozrůstající temnoty,která zobrazuje postup celé říše.... a nakonec ukončeno pěknými efekty.
Sečteno podtrženo tvá upoutávka se mi velmi líbí,i když by to šlo ještě více vychytat