no není to nic lehkého něco takového tvořit.Když sem toto video tvořil,tak mi práce všeho všudy zabrala cca 16 hodin.Nejdříve si napsat daný scénář.Něco co vystihne naši alianci a i bude se hodit do daného videa.Pak samozřejmě použít materiál ze kterého se video skládá.Mou předlohou se stala hra "Nemesis of the roman empire" chtěl sem i aby hudba od začátku do konce vystihla přesně děj videa jak před vašima očima probíhá.Proto jsem namixoval 3 písně ze soundtracku další hry "warcraft",která v mém videu zazní.Vím že video není dokonalé a když nebudu počítat pravopisné chyby,které se tam mohou oběvit,tak vím že hned na začátku je špatně v textu napsáno (osod místo osud) a taky se mi trochu nepovedl jeden střih videa,který měl být kratší o jednu sekundu.Jinak sem s videem spokojený a programy které jsem při této práci používal jsou Pinnacle video spin a VSO video converter.
Teď pracuji jen tak jako fanoušek hry Grepolis na dalším videu,které by jsem chtěl věnovat světu ALFA.Téma které sem vybral pro "Filmové zpracování" se bude jmenovat Vzestup a pád aliance LFFF .Bude to takový mini film o délce 20-30 minut.
Zatím je vše ve fázy příprav a zatím jen stahuji různá videa,která vhodně vystřihám.Hledáním vhodné hudby,kterou v tomto projektu použiji a napsaním scénáře,který bude založen na informacích,které mi poskytl časopis Orákulum v jejich vydáním.Trochu ho budu muset obohatit tak,aby z toho celkově mohl vzniknout můj mini film.