Jo, melu pantem ráda... všichni tu vidí, jak často se tu vyjadřuji

Já si čisté triko hlídat nemusím (na rozdíl od tebe

)a piškotku, víš na co je archiv? Aby se člověk co chce znát vše mohl přečíst, JAK TO VŠECHNO VE SKUTEČNOSTI bylo
V tom případě jsi tu právě potvrdil, že jsi lhář... neb tvá předchozí citace o ničem takovém, jako, že jsi skončil kvůli MASIKOVI, nebo giggsymu nehovoří
Ano, jako zakladatel jsi měl jít příkladem... Zakladatel musí lidi vést - to ty jsi nedělal, zakladatel musí umět lidi motivovat - to ty jsi nedělal... zakladatel je ten poslední, co si má stěžovat - to ty jsi dělal neustále

Ono když nemáš na to, být zakladatel, tak se do toho nemáš pouštět... Vulgarity jsem si tam přečetla pouze z pár směrů a to ani jeden nebyl od těch, na které to házíš (MASIRKA, giggsy)

Ach ta paměť, co?
S firstem máme nevyřízené účty z Omikronu... protože tam se něco obdobného stalo taky a naše aliance tam je jen proto, že jsem původnímu zakladateli sebrala ve slabé chvilce práva...

Firstík ví, že tam od nás dostal na zadel, protože naši hráči v potápějící se lodi zůstali dobrovolně a hrou se bavííííí

Tak si asi myslel, že mi tu hru otráví tady... trochu omyl, ale co... mýlit se je lidské

A mám pocit, že něco podobného jste si myslím zařídili tady...takové ty nevyřízené účty z jiného světa... alespoň tak soudím po tom, co jsem opět četla v archivu. Tak to neházej na nás

a zameť si práh před svou hrou na Pí... Vlastně když o tom tak přemýšlím... i to se tu někde mihlo
Jen se ti nelíbí, když ti někdo napíše něco, co je podloženo důkazy a ještě ke všemu těmi, co jsi sám vytvořil že?

A na závěr... Převzít názor někoho jiného, je veliké hrdinství... k oběma tebou zmíněným hráčům bych taky měla co napsat, ale proč, stejně to nic neřeší a oni si tu nehoní ego tím, že vlastní chybu hází na cizí... oni aspoň na rozdíl od tebe mají svůj názor