DeletedUser
Guest
aha pochopil jsem teda správně, že jsi se rozhodl podpořit například Reseťáky tím, že jsi jim dal dvě svoje města v jeden den ... hráč tvých údajných kvalit měl radši podpořit spoluhráče i kdyby je považoval za bývalé
aha pochopil jsem teda správně, že jsi se rozhodl podpořit například Reseťáky tím, že jsi jim dal dvě svoje města v jeden den ... hráč tvých údajných kvalit měl radši podpořit spoluhráče i kdyby je považoval za bývalé
CKAPNN prosím nepiš po sobě dva posty, nebudu to pořád spojovat.
když oslovím ali a zeptám se na spojence, neřeknou mi je, zeptám se na nepřátelé, neřeknou mi nic dozvím se jen snažíme se vyhrát, jsme sehraní, to řekne každá aliance
když mě to začalo bavit ...
už sem nejdu, omlouvám se za spamy a navádění toho blázna aby psal oz je snad trestnej čin
pokud CKAPNN nezměníš téma opravdu to flame směrem ke mně a jiným budu promazávat a stěžuj si právo na to máš kde chceš, jinak je to opravdu o tom přišel jsem o město a zuřím, že jsme si předtím normálně psali ve hře nepíšeš, přišel jsi o město a všichni jsou zlý
klan medvědů a důvod téma proč je mám oslovit ?
hele pindika si s prominutím nech na doma a o cizí pindíky se nestarej§1 rozhoduje moderátor
až bude u medvědů o čem psát jistě napíši, rozhovor s Biankou už byl v blogu NÝ, ...
Nabírají medvědi větší množství hráčů ? potřebuji téma co hráče chytne ... čili dění v alianci.
Jinak medvědi určitě neporušují pravidla hry, chovají se slušně, max mají jedno spojko, nevím jaké, čili neděje se u nich nic zajímavého![]()
Pochvala za Zápisník ze světa Tau. A není to lezení do zadečku, protože ve hře si nic nedarujeme.
Milí hynku zálesákuDíky za celkem dobré čtení, pořád lepší než reportáže radiožurnálu v poslední době
Jsem rád že si někdo dává tu práci, jinde už herní komunita opadla a o zákulisí hry se tolik nestarají jako dřív, nemají zájem vylepšovat nebo pomocizačátky byli jiné a hlavně nebylo tolik lidí co to krtizovala
Těším se na další článek![]()
Milí hynku zálesáku
Se svojim jedním městem a účtem 1837bodů jsi jistě v obraze, co se na veřejným foru dělo a určitě jsi mněl možnost číst ty tucty smazaných příspěvků aby jsi byl naprosto objektivní a určitě nejsi ten típek co si prošel ten paskvil vytrhanej z kontextu zněhož soudí že : cituji - začátky byli jiné a hlavně nebylo tolik lidí co to krtizovala
Jsem štasten, že mezi nás přišel tolik protřelý a vyžilý borec "Nikdy to nevzdávej"